Αναστέλλονται τα απεργιακά μέτρα που είχαν εξαγγείλει για μεθαύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι του Ιστοπαθολογικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Αναστολή των απεργιακών μέτρων που είχαν εξαγγείλει για τις 15 Φεβρουαρίου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Ιστοπαθολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Λευκωσίας, μετά την ενημέρωση της οποίας έτυχαν από τον ΟΚΥπΥ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα μέλη των κλάδων Νοσοκομειακών Εργαστηρίων της ΠΑΣΥΔΥ, της ΠΕΟ και της ΣΕΚ είχαν αποφασίσει ομόφωνα να κατέλθουν σε 24ωρη απεργία, λόγω των πολλών και σοβαρών κινδύνων στους οποίους είναι εκτεθειμένοι στον χώρο εργασίας τους.

Σε γραπτή του παρέμβαση, ο ΟΚΥπΥ είχε ενημερώσει ότι προχωρά σε τεχνική μελέτη με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης εντός μίας εβδομάδας, αλλά και στην αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης και στην εξεύρεση λύσεων, για τις οποίες οι εργαζόμενοι θα τύχουν ενημέρωσης εντός δύο εβδομάδων.

Οι συντεχνίες προειδοποιούν ότι οι εργαζόμενοι "δεν θα ανεχθούν πρακτικές απαξίωσης του συνδικαλιστικού κινήματος και δεν θα επιτρέψουν αλλοίωση ή επέκταση των χρονοδιαγραμμάτων που έχει θέσει ο ΟΚΥπΥ γραπτώς" στην επιστολή του.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ και ΚΥΠΕ

ΜΒ / ΕΜ

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Φεβρουαρίου 2024 - 19:36

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
18:00
«Χίτλερ της εποχής μας ο Νετανιάχου», επιμένει ο Ερντογάν
17:46
Κατηγορίες εναντίον των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την εισαγωγή σκύλων
17:40
Η νεκροτομή δεν αποκάλυψε το φύλο και την ηλικία του πτώματος στην Αγία Θέκλα
17:37
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
16:29
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη της απόπειρας φόνου
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.