Αναστάληκε η προγραμματισμένη για αύριο στάση εργασίας, στην οποία θα κατέρχονταν οι Σύνδεσμοι Σχολών Οδηγών

Αναστάληκε η προγραμματισμένη για αύριο στάση εργασίας, στην οποία θα κατέρχονταν οι Σύνδεσμοι Σχολών Οδηγών, κατόπιν ομόφωνης απόφασης και των τριών Συνδέσμων.

Όπως ανέφερε στο ΡΙΚ, ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Εκπαιδευτών Οδηγών, Γιώργος Πρωτοπαπάς, έλαβαν διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών για τροποποίηση του νομοσχεδίου "Περί Εκπαιδευτών και Σχολών Οδηγών", το οποίο ήταν έτοιμο να παραπεμφθεί αύριο στη Βουλή.

Οι Σύνδεσμοι είχαν εκφράσει τη διαμαρτυρία τους ότι τα περισσότερα μέτρα στην προτεινόμενη νομοθεσία, σε περίπτωση εφαρμογής της, έθεταν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα των πλείστων Σχολών και Εκπαιδευτών Οδηγών.

Σύμφωνα με τον κύριο Πρωτοπαπά, οι Σύνδεσμοι Σχολών Οδηγών θα κληθούν για συνάντηση και συζήτηση επί του νέου νομοσχεδίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Φεβρουαρίου 2024 - 21:30

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

17 Απριλίου
Αποφυγή έκθεσης στην σκόνη συστήνουν οι πνευμονολόγοι
13:54
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των μέτρων για το μεταναστευτικό
13:49
Τίτλοι Ειδήσεων: Tετάρτη 17 Απριλίου 2024
13:00
Συναντώνται σήμερα οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
12:47
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 17/4/24
12:42
Στο Ισραήλ ο Κάμερον για συνάντηση με Νετανιάχου
11:49
Ελεγκτική Υπηρεσία: H Κυβέρνηση δεν επιθυμεί να επιλύσει το πρόβλημα των πολλαπλών συντάξεων
11:32
Οι ΗΠΑ θα στηρίξουν το Ισραήλ εάν δεχθεί νέα επίθεση από το Ιράν
11:15
Υποχώρηση πληθωρισμού στο 3,2% στο Ηνωμένο Βασίλειο
11:08
Ημερίδα με θέμα την Πολυτροπική κινητικότητα πραγματοποιείται στη Λάρνακα
10:24
Συνεχίζεται η άφιξη παράτυπων μεταναστών
08:54
Πρωτοφανές το φαινόμενο μαζικών μετακινήσεων ψηφοφόρων
08:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.