Σε διαμαρτυρία κατέρχονται αύριο οι επαγγελματίες ναυαγοσώστες

Σε διαμαρτυρία κατέρχονται αύριο στις 10 και 30 το πρωί, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, οι επαγγελματίες ναυαγοσώστες, διεκδικώντας επίλυση όλων των θεμάτων, τα οποία εκκρεμούν, ανακοίνωσαν οι συντεχνίες ΣΕΚ και ΠΕΟ.

Προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει προώθηση των δίκαιων, όπως σημειώνουν, αιτημάτων τους, τα μέτρα αντίδρασης θα κλιμακωθούν.

Στις διεκδικήσεις τους περιλαμβάνονται η στελέχωση των παραλιών, οι οποίες λειτουργούν ολόχρονα στις επαρχίες Λάρνακας, Πάφου και Λεμεσού και η επαρκής στελέχωση των Ναυαγοσωστικών Πύργων με δύο ναυαγοσώστες, όπως προβλέπει το Εθνικό Σχέδιο Ασφάλειας Παραλιών «Σαλαμίς».

Το υπουργείο Εσωτερικών σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα αναφέρει ότι βρίσκεται σε διαδικασία εξέτασης και αξιολόγησης του συστήματος ναυαγοσωστικής προστασίας. Στόχος, προσθέτει, είναι να εξευρεθεί η πλέον ενδεδειγμένη λύση για τη συνολική διαχείριση της ναυαγοσωστικής προστασίας από έναν κεντρικό φορέα. Αναφέρει ότι για το θέμα αυτό, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις θα τύχουν ενημέρωσης το συντομότερο για να υποβάλουν τις δικές τους εισηγήσεις.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Φεβρουαρίου 2024 - 21:41

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Απριλίου
Οργή Ισραήλ για την συνάντηση Ερντογάν - Χανίγια
06:34
Χαιρέτισε την απόφαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ ο Νετανιάχου
06:09
Ικανοποίηση ΕΕ για την νέα οικονομική στήριξη της Ουκρανίας από ΗΠΑ
06:06
" Πυρά" Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κατά του Γενικού Ελεγκτή
05:57
Ζελένσκι: Ευγνωμοσύνη στις ΗΠΑ για την έγκριση του νέου πακέτου βοήθειας
05:53
Εντονη αντίδραση Ρωσίας για την αμερικανική βοήθεια προς Ουκρανία- Ισραήλ
05:37
Ποδόσφαιρο: Καθοριστικοί αγώνες για τη μάχη του τίτλου
05:32
Νέες διαδηλώσεις στο Ισραήλ
05:28
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 21/4/24
05:22
20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
21:50
ΗΠΑ: Ενέκρινε πακέτο βοήθειας δισεκατομμυρίων σε Ουκρανία και Ισραήλ
21:39
Κόντρα ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ για πράσινη φορολογία
21:03
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.