Ολοκληρώνεται σήμερα η καταγραφή των ζημιών από τη θεομηνία

Σήμερα αναμένεται να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες, ώστε να μπορέσουν οι κάτοικοι του Δήμου Γερμασόγειας να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Αυτό ανέφερε στο Τρίτο ο Δήμαρχος Γερμασόγειας, Κυριάκος Ξυδιάς, διευκρινίζοντας ότι οι οικίες που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία δεν θα επιδιορθωθούν πλήρως, αλλά θα καταστούν κατοικήσιμες.

Είπε ακόμη ότι συνεργεία του Δήμου και της Επαρχιακής Διοίκησης βοηθούν στην απομάκρυνση των μπάζων από οικίες και επαγγελματικές στέγες και σήμερα, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα ολοκληρωθεί η καταγραφή όλων των ζημιών.

Ο κύριος Ξυδιάς σημείωσε ότι οι προσπάθειες όλων των αρμοδίων φορέων για αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία στη Λεμεσό είναι σε πλήρη συντονισμό.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΕΥΗ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Φεβρουαρίου 2024 - 09:10

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τη στήριξη των πολιτών ζήτησε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ
11:53
Χρίστου: Στις Ευρωεκλογές το ΕΛΑΜ έχει ραντεβού με την ιστορία και το μέλλον
11:41
Βολτ Κύπρου: Τα αποτελέσματα θα καθορίσουν το μέλλον της Κύπρου και της Ευρώπης
11:35
Ευθύνες στο υπουργείο Μεταφορών αποδίδει η Kition Ocean Holdings
11:33
Ρωσία: Πυρκαγιά στις ενεργειακές εγκαταστάσεις της περιφέρειας Σμολένσκ
11:27
Αύξηση πασχαλινού επιδόματος για χαμηλοσυνταξιούχους
11:04
Με αισιοδοξία προσεγγίζει τις ευρωεκλογές η ΕΔΕΚ
11:00
Ενεργοί Πολίτες: Στόχος η εξασφάλιση ποσοστού 3,6%
09:45
Δυναμικά παρούσα δηλώνει η Αριστερά στις ευρωεκλογές
09:25
Περδίκης: Να ρίξουμε στις Ευρωεκλογές "πράσινο" στο μαύρο
09:21
Υλικό από κλειστά κυκλώματα εξετάζει η Αστυνομία για τον φόνο στη Λακατάμεια
09:12
Ελεγκτική: Να διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος για την Έφορο
09:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.