Κλειστά απόψε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Λευκωσίας-Λεμεσού και Πάφου-Λεμεσού

Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε, μέχρι και αύριο το πρωί, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στους αυτοκινητοδρόμους.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από τις 10.00 απόψε, μέχρι τις 5.00 το πρωί, θα διεξάγονται εργασίες κατά τη διάρκεια των οποίων θα είναι κλειστό στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου μεταξύ κόμβου Μουτταγιάκας και κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας.

Η κυκλοφορία προς Λεμεσό και Πάφο θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου προς Μουτταγιάκα, της οδού Αριάδνης, του παραλιακού δρόμου και της οδού Χριστάκη Κράνου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται για την αντικατάσταση υπερόδιων πληροφοριακών πινακίδων.

Επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού συνεχίζονται και απόψε οι εργασίες που διεξάγονται αυτή την περίοδο, στο τμήμα μεταξύ Ακτής Κυβερνήτη και Γερμασόγειας, για επιδιόρθωση στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση αντανακλαστικών καρφιών/ πρισμάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια τους κλείνει ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα, με κατάλληλη σηματοδότηση.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου.

Νυκτερινές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, διεξάγονται αυτή την περίοδο και σε διάφορα άλλα σημεία, για την τοποθέτηση/ αντικατάσταση αντανακλαστικών καρφιών στους κόμβους του αυτοκινητοδρόμου.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 29 Φεβρουαρίου. Διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακων.

Κατά τη διάρκεια τους κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις προς Πάφο και Λεμεσό, συνεχίζονται απόψε οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω παρακείμενων εξόδων του αυτοκινητοδρόμου.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 21 Μαρτίου.

ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Φεβρουαρίου 2024 - 15:00

Τελευταιες Ειδησεις

07 Σεπτεμβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024
21:48
Κόμπος: Η Λευκωσία επιδιώκει να βρεθεί λύση μακριά από κάθε ιδέα διχοτόμησης
21:11
Μέτρα αντιμετώπισης του δημογραφικού και στεγαστικού προβλήματος εξήγγειλε ο Μητσοτάκης
20:56
Έτοιμος ο Ζελένσκι να παρουσιάσει σε Μπάιντεν, Χάρις και Τραμπ το ειρηνευτικό σχέδιο για την Ουκρανία
20:11
Τις επόμενες ημέρες η λεπτομερής πρόταση κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα
20:08
Η Ελλάδα απαντά στις προκλήσεις μέσω της μεγαλύτερης μεταρρύθμισης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων
20:06
Ερντογάν: Ζητά συσπείρωση των μουσουλμανικών χωρών
20:04
Έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής Χαράλαμπος Μυλωνά
19:59
ΗΠΑ: 1ο κρούσμα γρίπης πτηνών χωρίς ο ασθενής να έχει καμία επαφή με ζώο
19:57
Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη
17:28
Ανησυχεί η Ουκρανία μετά τις πληροφορίες για μεταφορά ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία
16:31
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 7/9/24
16:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.