Ελλάδα: Λαμβάνουν σήμερα αποφάσεις για νέες κινητοποιήσεις οι αγρότες

Στις 11 οι αγρότες στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις, ώστε να λάβουν αποφάσεις για νέες κινητοποιήσεις.

Χθες, χιλιάδες αγρότες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα στο πλαίσιο πανελλαδικού συλλαλητηρίου, ζήτησαν ικανοποίηση των βασικών αιτημάτων τους από την κυβέρνηση Μητσοτάκη .

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 6.500 διαδηλωτές, με περισσότερα από 160 τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα.

Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκαν ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων, ως επίσης μαθητικές και φοιτητικές οργανώσεις.

Οι διαδηλωτές διεμήνυσαν πως τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν τους ικανοποιούν και αξίωσαν ανάμεσα σ' άλλα, περαιτέρω μείωση στην τιμή του αγροτικού ρεύματος και θεσμοθέτηση του αγροτικού πετρελαίου στην αντλία.  

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ. ΑΠΕ

ΑΚΩ/ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Φεβρουαρίου 2024 - 05:46

Τελευταιες Ειδησεις

21 Απριλίου
Οργή Ισραήλ για την συνάντηση Ερντογάν - Χανίγια
06:34
Χαιρέτισε την απόφαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ ο Νετανιάχου
06:09
Ικανοποίηση ΕΕ για την νέα οικονομική στήριξη της Ουκρανίας από ΗΠΑ
06:06
" Πυρά" Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κατά του Γενικού Ελεγκτή
05:57
Ζελένσκι: Ευγνωμοσύνη στις ΗΠΑ για την έγκριση του νέου πακέτου βοήθειας
05:53
Εντονη αντίδραση Ρωσίας για την αμερικανική βοήθεια προς Ουκρανία- Ισραήλ
05:37
Ποδόσφαιρο: Καθοριστικοί αγώνες για τη μάχη του τίτλου
05:32
Νέες διαδηλώσεις στο Ισραήλ
05:28
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 21/4/24
05:22
20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
21:50
ΗΠΑ: Ενέκρινε πακέτο βοήθειας δισεκατομμυρίων σε Ουκρανία και Ισραήλ
21:39
Κόντρα ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ για πράσινη φορολογία
21:03
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.