Υπουργός Υγείας: Θετική η κυβέρνηση στην παράταση της κρατικής στήριξης προς τον ΟΚΥπΥ

Φωτογραφία αρχείου

Τις επόμενες εβδομάδες το υπουργείο Υγείας θα συζητήσει με τον ΟΚΥπΥ τους σχεδιασμούς του για τα επόμενα χρόνια, ώστε να διαμορφωθεί η πρόταση της κυβέρνησης προς την Βουλή, για επέκταση της οικονομικής στήριξης του κράτους προς τον Οργανισμό.

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός, μιλώντας ύστερα από συνάντησή του με την επιτροπή Υγείας της Βουλής, δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι θετική στην παράταση της κρατικής στήριξης προς τον ΟΚΥπΥ.

Διευκρίνησε  ωστόσο ότι αυτή, δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα, προσθέτοντας οτι  θα επεκταθεί στην βάση συγκεκριμένου πλάνου που θα αφορά την οικονομική πτυχή, αλλά και την ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας.

Ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε την επιτροπή ότι το 2024 θα προωθηθούν σημαντικά νομοσχέδια, όπως είναι το νομοσχέδιο που προβλέπει την δημιουργία πανεπιστημιακών κλινών.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΦΙΛ/ΜΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Φεβρουαρίου 2024 - 18:09

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
16:29
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.