Πρόταση για τερματισμό της Τουρκίας ως υποψήφια χώρα προς ένταξη στην ΕΕ από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα

Φωτογραφία αρχείου

Πρόταση για τερματισμό του καθεστώτος της Τουρκίας ως υποψήφιας χώρας προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κατ’ επέκταση της ενταξιακής της διαδικασίας, περιλαμβάνει σχέδιο προεκλογικής διακήρυξης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών.

Όπως αναφέρεται σε άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Μιλιέτ, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα τονίζει «την ανάγκη επέκτασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα Βαλκάνια, την Ουκρανία, τη Μολδαβία και τη Γεωργία, αλλά εφιστούν την προσοχή στην ανάγκη να τερματιστούν οι διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για πλήρη ένταξη».

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, τη θέση αυτή για την Τουρκία υποστήριξαν μέλη από δέκα χώρες, μεταξύ αυτών η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Φινλανδία, η Κύπρος και η Ελλάδα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ , ΕΡΤ

ΜΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Φεβρουαρίου 2024 - 16:56

Τελευταιες Ειδησεις

21 Απριλίου
Οργή Ισραήλ για την συνάντηση Ερντογάν - Χανίγια
06:34
Χαιρέτισε την απόφαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ ο Νετανιάχου
06:09
Ικανοποίηση ΕΕ για την νέα οικονομική στήριξη της Ουκρανίας από ΗΠΑ
06:06
" Πυρά" Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κατά του Γενικού Ελεγκτή
05:57
Ζελένσκι: Ευγνωμοσύνη στις ΗΠΑ για την έγκριση του νέου πακέτου βοήθειας
05:53
Εντονη αντίδραση Ρωσίας για την αμερικανική βοήθεια προς Ουκρανία- Ισραήλ
05:37
Ποδόσφαιρο: Καθοριστικοί αγώνες για τη μάχη του τίτλου
05:32
Νέες διαδηλώσεις στο Ισραήλ
05:28
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 21/4/24
05:22
20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
21:50
ΗΠΑ: Ενέκρινε πακέτο βοήθειας δισεκατομμυρίων σε Ουκρανία και Ισραήλ
21:39
Κόντρα ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ για πράσινη φορολογία
21:03
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.