Οι ουκρανοί κατέρριψαν 18 drones της Ρωσίας

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας ανακοίνωσαν ότι κατέρριψαν 16 επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, σε επιθέσεις  που εξαπέλυσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι δυνάμεις της Ρωσίας. Συνολικά στις επιθέσεις μετείχαν 18 drones.

Τα ιρανικής κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη, καταρρίφθηκαν πάνω από 8 περιφέρειες στην κεντρική, δυτική και νότια Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της περιφέρειας του Κιέβου, ανακοίνωσε η ουκρανική πολεμική αεροπορία.

Από την άλλη, η Ρωσία ανακοίνωσε  ότι απώθησε εκ νέου ουκρανικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, επίσης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τα ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας εντόπισαν και κατέρριψαν 2 drones πάνω από την ρωσική περιφέρεια Μπέλγκοροντ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, και άλλα 4 πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσε η Μόσχα.

Χθες συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ. ΑΠΕ

ΠΠ/ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Φεβρουαρίου 2024 - 12:56

Τελευταιες Ειδησεις

13 Απριλίου
Ο στρατός του Ισραήλ καλεί τους πολίτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση
05:53
Συνεχίζονται οι μεταναστευτικές ροές στην Κύπρο
05:50
Γεραπετρίτης: Σημαντική η κατανόηση των βασικών θέσεων των δύο μερών στη σχέση Ελλάδας - Τουρκίας
05:39
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος
05:38
Αναστέλλονται προληπτικά πτήσεις από και προς την Τεχεράνη
05:36
Η Γερμανία προειδοποιεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 13/4/24
05:29
12 Απριλίου
Πέθανε ο σπουδαίος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
22:41
Aμερικανός Πρόεδρος: Oι ΗΠΑ είναι αφοσιωμένες στην άμυνα του Ισραήλ
22:31
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024
21:58
Στη Βιέννη για τη στρατηγική ατζέντα της ΕΕ ο πρόεδρος
21:46
Σε επαγρύπνηση το Ισραήλ
21:38
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.