Ουκρανός Υπουργός Άμυνας: Η μισή στρατιωτική βοήθεια έρχεται καθυστερημένα και αυτό έχει συνέπειες

Ο Υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Ρούστεμ Ουμέροφ, δήλωσε ότι η μισή από τη δυτική στρατιωτική βοήθεια προς το Κίεβο φτάνει καθυστερημένα.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια φόρουμ αφιερωμένου στη δεύτερη επέτειο της ρωσικής εισβολής, ανέφερε ότι η καθυστέρηση αυτή θέτει την Ουκρανία σε περαιτέρω μειονεκτική θέση "στα μαθηματικά του πολέμου", όπως είπε.

Αυτό σημαίνει, πρόσθεσε ο Ουκρανός υπουργός, ότι το Κίεβο θα "χάσει ανθρώπους και εδάφη", ειδικά δεδομένης της "εναέριας υπεροχής" της Ρωσίας.

Το Κίεβο έχει τις τελευταίες βδομάδες αποδυναμωθεί εξαιτίας της έλλειψης πυρομαχικών και λόγω του ότι ζωτικής σημασίας βοήθεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες, παραμένει μπλοκαρισμένη από το Κογκρέσο.

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Φεβρουαρίου 2024 - 16:09

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Απριλίου
Οργή Ισραήλ για την συνάντηση Ερντογάν - Χανίγια
06:34
Χαιρέτισε την απόφαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ ο Νετανιάχου
06:09
Ικανοποίηση ΕΕ για την νέα οικονομική στήριξη της Ουκρανίας από ΗΠΑ
06:06
" Πυρά" Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κατά του Γενικού Ελεγκτή
05:57
Ζελένσκι: Ευγνωμοσύνη στις ΗΠΑ για την έγκριση του νέου πακέτου βοήθειας
05:53
Εντονη αντίδραση Ρωσίας για την αμερικανική βοήθεια προς Ουκρανία- Ισραήλ
05:37
Ποδόσφαιρο: Καθοριστικοί αγώνες για τη μάχη του τίτλου
05:32
Νέες διαδηλώσεις στο Ισραήλ
05:28
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 21/4/24
05:22
20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
21:50
ΗΠΑ: Ενέκρινε πακέτο βοήθειας δισεκατομμυρίων σε Ουκρανία και Ισραήλ
21:39
Κόντρα ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ για πράσινη φορολογία
21:03
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.