Το Ιράν καταδίκασε τα πλήγματα των ΗΠΑ και της Βρετανίας εναντίον των Χούθι

Το Ιράν καταδίκασε τα τελευταία πλήγματα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας εναντίον των Χούθι στην Υεμένη, επισημαίνοντας ότι επιδιώκουν να "κλιμακώσουν τις εντάσεις και τις κρίσεις" στην περιοχή.

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού Υπουργείου Εξωτερικών Νασέρ Κανάνι, δήλωσε ότι οι επιθετικές στρατιωτικές επιχειρήσεις δεν θα επιτύχουν τίποτε για τις επιτιθέμενες χώρες.

Επέκκρινε επίσης τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία επειδή δεν "ανέλαβαν αμέσως, αποτελεσματική δράση" για να σταματήσουν τη φονική, όπως αναφέρουν, εκστρατεία του Ισραήλ στη Γάζα.

Οι Χούθι στην Υεμένη αναφέρουν ότι οι επιθέσεις τους εναντίον πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα γίνονται προς υποστήριξη των Παλαιστινιών στη Γάζα.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Φεβρουαρίου 2024 - 17:51

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

13 Απριλίου
Ο στρατός του Ισραήλ καλεί τους πολίτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση
05:53
Συνεχίζονται οι μεταναστευτικές ροές στην Κύπρο
05:50
Γεραπετρίτης: Σημαντική η κατανόηση των βασικών θέσεων των δύο μερών στη σχέση Ελλάδας - Τουρκίας
05:39
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος
05:38
Αναστέλλονται προληπτικά πτήσεις από και προς την Τεχεράνη
05:36
Η Γερμανία προειδοποιεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 13/4/24
05:29
12 Απριλίου
Πέθανε ο σπουδαίος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
22:41
Aμερικανός Πρόεδρος: Oι ΗΠΑ είναι αφοσιωμένες στην άμυνα του Ισραήλ
22:31
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024
21:58
Στη Βιέννη για τη στρατηγική ατζέντα της ΕΕ ο πρόεδρος
21:46
Σε επαγρύπνηση το Ισραήλ
21:38
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.