Χαριλάου: Σοβαρά υπόψη λαμβάνει ο ΟΚΥπΥ την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή

Ο ΟΚΥπΥ λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή και θα πάρει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται βάσει και των συστάσεων της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για να προχωρήσει παρά πέρα, δήλωσε στο Τρίτο, ο εκπρόσωπος Τύπου του οργανισμού Χαράλαμπος Χαριλάου.

Κληθείς να σχολιάσει περιπτώσεις πολύ υψηλών αμοιβών για εφημερίες, ο κύριος Χαριλάου εξήγησε ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε ειδικότητες στις οποίες είναι πολύ περιορισμένος ο αριθμός των γιατρών. Είπε ότι πρόκειται για δεδουλευμένα αυτών των γιατρών, οι οποίοι, πρόσθεσε φέρνουν εκατομμύρια έσοδα στον οργανισμό και σε καμιά περίπτωση δεν σηκώνει αμφισβήτηση.

Αναφερόμενος στη μείωση της επισκεψιμότητας ο κύριος Χαριλάου εξήγησε ότι η σύγκριση έγινε με το 2019, όταν όλοι ήταν δικαιούχοι και όλοι επισκέπτονταν τα κρατικά νοσοκομεία. Υπενθύμισε επίσης ότι μεσολάβησε η πανδημία και ότι η εξω-νοσοκομειακή περίθαλψη ισχύει από τον Ιούλιο του '19 και μετά.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΕΥΗ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Φεβρουαρίου 2024 - 08:56

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
07:00
Έκκληση OHE χρηματοδότησης $2,8 δισεκατομμυρίων για τη Γάζα
05:57
Πλήρως προσηλωμένο στη συνολική διευθέτηση του Κυπριακού παραμένει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
05:49
Την επιβολή νέων κυρώσεων κατά του Ιράν αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ένωση
05:40
Το Κατάρ επανεξετάζει τον ρόλο του ως μεσολαβητή μεταξύ Ισραήλ - Χαμάς
05:33
Αεροπορικές επιδρομές Ισραήλ εναντίον της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
05:26
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
05:21
17 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 17/4/2024
22:06
Η ΥΚΑΝ έχει στείλει 420 μαθητές σε θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης
22:00
Νίκος Δένδιας: Έχει δρομολογηθεί anti-drone θόλος στο Αιγαίο, όπως του Ισραήλ
21:50
Παγκύπρια 24ωρη απεργία του Συνδέσμου Εργοληπτών Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών Έργων- Καταδικάζει η ΟΕΒ
21:27
Κοινή επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη και της Προέδρου της Κομισιόν στο Λίβανο στις 2 Μαϊου
20:49
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.