Αναστέλλεται η απεργία εκπαιδευτικών των Υποστηρικτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας

Αναστολή της 24ωρης απεργίας της ερχόμενης Παρασκευής 1ης Μαρτίου αποφάσισαν ομόφωνα οι Επιτροπές των εκπαιδευτικών που στελεχώνουν τα Υποστηρικτικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας που είναι μέλη των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των συντεχνιών, η απόφαση για αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων λήφθηκε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία της Υπουργού Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνάς Μιχαηλίδου, με τις δύο Συνδικαλιστικές Οργανώσεις και την πρόσκληση της για συνάντηση την Τρίτη 5 Μαρτίου, με τις δύο πιο πάνω Οργανώσεις και εκπροσώπους των Επιτροπών των εκπαιδευτικών μελών τους.

Οι συντεχνίες αναφέρουν ότι θα αξιολογηθεί η τοποθέτηση της Υπουργού στην πιο πάνω συνάντηση και αναλόγως θα ληφθούν αποφάσεις για την πραγματοποίηση ή όχι απεργιακών και άλλων κινητοποιήσεων.

Οι δύο Οργανώσεις ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ ενημερώνουν ότι τα μαθήματα όλων των προγραμμάτων την ερχόμενη Παρασκευή θα διεξαχθούν κανονικά.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Φεβρουαρίου 2024 - 11:43

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Εκτεταμένες ζημιές σε 12 αυτοκίνητα από πυρκαγιά στο Καϊμακλί
09:10
Πέραν των 3.500 ενστάσεων μετά την ανάρτηση του εκλογικού καταλόγου
09:00
Αυξάνεται ανησυχητικά ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών
08:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Tρίτη 16 Απριλίου 2024
06:40
Κύπρος: Αυξανεται ανησυχητικά ο αριθμός των παράτυπων μεταναστών
06:31
ΔΟΑΕ: Πλησιάζουμε επικίνδυνα σε πυρηνικό δυστύχημα στη Ζαπορίζια
06:18
Τις προοπτικές της Κύπρου ως επιχειρηματικού και επενδυτικού προορισμού θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος στο Λονδίνο
06:03
Τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κρίση στη Μέση Ανατολή
05:56
Μπάιντεν: Στόχος η αποφυγή της ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή
05:47
Ισραηλινός στρατός: Τα θύματα της επίθεσης της 1ης Απριλίου ήταν τρομοκράτες
05:40
Τμήμα Μετεωρολογίας 1ο Δελτίο Καιρού 16/4/24
05:38
Παγκόσμια ανησυχία για κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
05:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.