Το Κυπριακό στη συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Βασιλιά της Ολλανδίας

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία και θέματα διαχείρισης υδάτων, συζητήθηκαν στη συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Βασιλιά της Ολλανδίας, στο Παλάτι στη Χάγη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας, τη συνάντηση απασχόλησαν επίσης ζητήματα που άπτονται της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως το Μέλλον της Ευρώπης.

Κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Παλάτι, άγημα απέδωσε τιμές και στη συνέχεια έτυχε υποδοχής από τον Βασιλιά Βίλλεμ Αλεξάντερ.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε το Βιβλίο Επισκεπτών του Παλατιού, στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η επίσκεψή του στην Ολλανδία επαναβεβαιώνει ότι οι δύο χώρες απολαμβάνουν ιδιαίτερες εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις, τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και σε επίπεδο ευρωπαϊκό και πολυμερές.

Απόψε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Μαρκ Ρούτε, κατά την οποία θα γίνει ενημέρωση για τις προσπάθειες επανέναρξης των συνομιλιών στο Κυπριακό, μετά και τον διορισμό της απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΜΒ /ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Φεβρουαρίου 2024 - 18:57

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Αύξηση πασχαλινού επιδόματος για χαμηλοσυνταξιούχους
11:04
Με αισιοδοξία προσεγγίζει τις ευρωεκλογές η ΕΔΕΚ
11:00
Ενεργοί Πολίτες: Στόχος η εξασφάλιση ποσοστού 3,6%
09:45
Δυναμικά παρούσα δηλώνει η Αριστερά στις ευρωεκλογές
09:25
Περδίκης: Να ρίξουμε στις Ευρωεκλογές "πράσινο" στο μαύρο
09:21
Υλικό από κλειστά κυκλώματα εξετάζει η Αστυνομία για τον φόνο στη Λακατάμεια
09:12
Ελεγκτική: Να διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος για την Έφορο
09:08
Εντείνεται η αντιπαράθεση Γενικού Ελεγκτή και Εφόρου
09:05
Live: Υποβάλλονται αυτή την ώρα οι υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές
08:51
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
06:13
Αφρικανική σκόνη καλύπτει πολλές περιοχές της Ελλάδας
06:06
Συνελήφθη για δωροληψία ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας
06:02
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.