Παραίτηση Ιωάννη Καπνουλλά, για προσωπικούς λόγους. Ο Χαράλαμπος Φιλιππίδης Αναπληρωτής Διευθυντής των Φυλακών

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως ανακοίνωσε τον τερματισμό του αναπληρωτικού διορισμού του Ιωάννη Καπνουλλά στη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, έπειτα από την υποβολή παραίτησής του «για προσωπικούς λόγους».

Σε σημερινή του ανακοίνωση, το Υπουργείο αναφέρει ότι νέος αναπληρωτής Διευθυντής διορίστηκε ο Αστυνόμος Α’ Χαράλαμπος Φιλιππίδης στη θέση του Διευθυντή Τμήματος Φυλακών με ισχύ από σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2024 έως 2 Ιουνίου 2026.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Καπνουλλάς υπέβαλε γραπτώς την παραίτησή του στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Μάριο Χαρτσιώτη «για προσωπικούς λόγους».

Ο κ. Χαρτσιώτης υπέβαλε σύσταση στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας για τερματισμό του διορισμού κ. Καπνουλλά ως Αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Μετά από εισήγηση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας έχει προβεί στον αναπληρωτικό διορισμό του Αστυνόμου Α’ κ. Χαράλαμπου Φιλιππίδη στη θέση του Διευθυντή Τμήματος Φυλακών με ισχύ από σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2024 έως 2 Ιουνίου 2026, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Φεβρουαρίου 2024 - 11:20

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Φεβρουαρίου
Κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την εισβολή της στην Ουκρανία ανακοίνωσε ο Καναδάς
07:06
Ειρηνευτική σύνοδο για την Ουκρανία προτίθεται να οργανώσει η Ελβετία
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Σαββάτο 24 Φεβρουαρίου 2024
07:03
Χαμάς: Το σχέδιο του Νετανιάχου για τη Γάζα δεν θα επιτύχει
06:36
Σεμπάστιαν Κουρτς: Ένοχος για ψευδή κατάθεση ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας
06:32
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ισραηλινό πλήγμα στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας
06:14
Ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν το λιμάνι της Οδησσού
06:03
Συμβολική επίσκεψη Ούρσουλας στο Κίεβο δύο χρόνια μετά τη ρωσική εισβολή
05:57
Κόλιν Στιούαρτ: Υπάρχει ελπίδα για την επίλυση του Κυπριακού, η οποία ωστόσο φθίνει
05:56
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 24.2.24
05:41
23 Φεβρουαρίου
Κάτω του 50% η πληρότητα των φραγμάτων για τον Φεβρουάριο
21:45
Ήττα για την Εθνική Κύπρου στο μπάσκετ από τη Βοσνία
21:15
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.