Ιρλανδία: Προειδοποιήσεις για κρούσμα ιλαράς σε πτήση από την Πάφο

Το Κέντρο Επιτήρησης και Προστασίας της Υγείας της Ιρλανδίας απέστειλε προειδοποιήσεις σε επιβάτες πτήσης της Ryanair, από την Πάφο στο Δουβλίνο, στις 7 Μαρτίου ότι συνεπιβάτης τους είχε προσβληθεί από ιλαρά και ότι όλοι, μέχρι τις 21 Μαρτίου, πρέπει να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα, λόγω του κινδύνου να έχουν και οι ίδιοι προσβληθεί από τον ιό.

Ιδιαίτερο κίνδυνο, όπως αναφέρεται στην προειδοποίηση, αντιμετωπίζουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί κατά τις ιλαράς, όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες, οι έγκυες και τα βρέφη.

Όπως γράφει η εφημερίδα "Irish Independent", η Iρλανδία αντιμετώπισε πέντε επιβεβαιωμένες περιπτώσεις ατόμων με ιλαρά από την αρχή του χρόνου.

Ένας από τους ασθενείς, 40 ετών, απεβίωσε τον Φεβρουάριο.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ/ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μαρτίου 2024 - 18:12

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
16:29
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.