Μ. Καρογιάν: «Πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια για το επίδομα γραμματέως»

Τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, από την έρευνα του Γενικού Ελεγκτή για το επίδομα γραμματέως που λαμβάνει από το Κράτος ως Πρώην Πρόεδρος της Βουλής, δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά δεδομένα, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ -Συνεργασία, Μάριος Καρογιάν.

Σημειώνει πως το πραγματικό ποσό που του εμβάζεται δεν είναι το θεωρητικό ποσό που εμφανίζεται στην έρευνα, αλλά πολύ χαμηλότερο, ύστερα από αποκοπές Φόρου Εισοδήματος και ΓΕΣΥ, στοιχεία που επιβεβαιώθηκαν σήμερα, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κύριος Καρογιάν με τον Γενικό Λογιστή.

Επιπρόσθετα, συνεχίζει, στην περίπτωσή του, φορολογείται και το αφορολόγητο επίδομα που λαμβάνει, για να προσθέσει πως καμία παρατυπία, παρανομία και αλχημεία δεν διέπραξε.

Ο Μάριος Καρογιάν υπογραμμίζει πως αναμένει από την Ελεγκτική Υπηρεσία, το Γενικό Λογιστήριο και το Υπουργείο Οικονομικών να προβούν στις αναγκαίες διορθώσεις, για τερματισμό εντυπώσεων.

ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μαρτίου 2024 - 18:16

Τελευταιες Ειδησεις

22 Σεπτεμβρίου
Τηλεκατευθυνόμενες βόμβες στο Χάρκοβο
05:52
Τελ Αβίβ: Νέες διαδηλώσεις για απελευθέρωση των ομήρων
05:48
Συζητεί το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
05:43
21 Σεπτεμβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
22:00
«Ναι» σε νέο ντιμπέιτ για τον Οκτώβρη, απάντησε η Κάμαλα Χάρις -«Όχι» από Τραμπ
21:25
Το Κυπριακό στη βαλίτσα Μητσοτάκη για Νέα Υόρκη -Συνάντηση και με Ερντογάν
21:16
Το Ισραήλ πλήττει εκατοντάδες θέσεις της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο
20:40
Ρωσία: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης -Βομβαρδισμός αποθήκης πυρομαχικών
20:12
Αδιάλλακτος Τατάρ και στις ΗΠΑ -Θα εξηγήσει, λέει, την άρνησή του σε τριμερή
20:06
Τον Οκτώβρη αρχίζει ο στρατηγικός διάλογος Κύπρου -ΗΠΑ, δηλώνει ο Κόμπος
19:00
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για αύριο -Καταιγίδες, χαλάζι, ανέμοι...
18:24
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 21/09/24
17:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.