Προσοχή συστήνει η Αστυνομία σε οδηγούς λόγω οδικών έργων

Φωτογραφία αρχείου

Προσοχή συστήνει η Αστυνομία σε οδηγούς, με αφορμή εργασίες που θα πραγματοποιηθούν σε τμήμα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στην Λεμεσό και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο Παρεκκλησιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, από τις 7 απόψε μέχρι και τις 3 το απόγευμα της Δευτέρας, 25 Μαρτίου, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στην λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, με την κυκλοφορία να διοχετεύεται μέσω παρακείμενων παρόδων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εργασιών, το τμήμα της λεωφόρου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με τη λεωφόρο Αγίου Αθανασίου, μέχρι την φωτοελεγχόμενη συμβολή με την οδό Χριστάκη Κράνου, θα είναι κλειστό. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται διαμέσου της λεωφόρου Αγίου Αθανασίου, των οδών Καντάρας, Εδέσσης, Γρίβα Διγενή, Χριστάκη Κράνου, και του Παραλιακού Δρόμου.

Επίσης, εργασίες αποξήλωσης εναέριας γραμμής καλωδίων παροχής ηλεκτρισμού μέσης τάσης, θα διεξάγονται αύριο, Κυριακή, μεταξύ 6 με 10 το πρωί, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Για σκοπούς των εργασιών θα γίνονται, από την Αστυνομία, ολιγόλεπτες αποκοπές της κυκλοφορίας, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου παρά την έξοδο Παρεκκλησιάς και στις δύο κατευθύνσεις, προς Λευκωσία και προς Λεμεσό.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών εργασιών.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ , ΚΥΠΕ

ΚΩΣ/ΜΚ

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
16:29
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.