Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επαναβεβαίωσαν τη στήριξή τους στο σχέδιο ''Αμάλθεια''

Φωτογραφία αρχείου

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επαναβεβαίωσαν τη στήριξή τους στο σχέδιο ''Αμάλθεια'' και τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας για τους άμαχους Παλαιστινίους στη Γάζα από την Κύπρο. Ο υπουργός Εξωτερικών είχε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών των Εμιράτων Σεΐχη Αμπτουλλά μπιν Ζαγιέντ αλ Ναϋάν και την υφυπουργό Διεθνούς Συνεργασίας Ριμ Εμπραχίμ αλ Χασιμί. Οι επαφές έγιναν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν η κατάσταση στη Γάζα και η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, οι διμερείς σχέσεις και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Σε λίγο ο Κωνσταντίνος Κόμπος αναχωρεί από τα Εμιράτα για το Καζακστάν, κατόπιν πρόσκλησης του αναπληρωτή πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών. Κατά την παραμονή του στην Αστάνα του Καζακστάν, ο κύριος Κόμπος θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της χώρας.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΚΩΣ/ΜΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μαρτίου 2024 - 21:10

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
11:28
Mεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στην Κρήτη
11:19
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.