Στη Λάρνακα η γαλλική φρεγάτα «Courbet»

Photo by INDRANIL MUKHERJEE / AFP

Για την συνεργασία της Γαλλίας και της Κύπρου αλλά και για τις πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην άμυνα συζήτησαν ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας και η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο Salina Grenet-Catalano.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο στην πλατφόρμα «Χ» καθώς η γαλλική φρεγάτα «Courbet» βρίσκεται στην Λάρνακα, ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας προσκλήθηκε για επίσκεψη στο πλοίο.

Προστίθεται ότι έγινε πολύ γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για την συνεργασία Γαλλίας και Κύπρου και για τις αμυντικές πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Οι χώρες μας είναι σημαντικοί εταίροι σε στρατηγικά περιφερειακά και διεθνή θέματα», αναφέρεται στην ανάρτηση της γαλλικής πρεσβείας.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, ΚΥΠΕ

ΚΩΣ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μαρτίου 2024 - 12:27

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
18:00
«Χίτλερ της εποχής μας ο Νετανιάχου», επιμένει ο Ερντογάν
17:46
Κατηγορίες εναντίον των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την εισαγωγή σκύλων
17:40
Η νεκροτομή δεν αποκάλυψε το φύλο και την ηλικία του πτώματος στην Αγία Θέκλα
17:37
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
16:29
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη της απόπειρας φόνου
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.