ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων

Το ΑΚΕΛ επισημαίνει ότι, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων.

Σημειώνει πως τα μέτρα τα οποία εξαγγέλθηκαν δεν είναι ικανά να αντιμετωπίσουν το κύμα ακρίβειας για τα ευάλωτα στρώματα και τη μεσαία τάξη.

Το ΑΚΕΛ επισημαίνει ότι, ο τερματισμός της επιδότησης στα καύσιμα είναι βεβιασμένος, ακατανόητος και αφήνει απροστάτευτους τους καταναλωτές.

Υπογραμμίζει την ίδια στιγμή, ότι απαιτείται συνδυασμός μέτρων, στοχευμένων και οριζόντιων, που να προστατεύουν την κοινωνία από την ακρίβεια και να ενισχύουν τα διαθέσιμα εισοδήματα.

Σχολιάζοντας αναφορά του Προέδρου για την περίοδο του 2012 και την τότε οικονομική κρίση, το ΑΚΕΛ σημειώνει πως ο κύριος Χριστοδουλίδης ως παιδί του ΔΗΣΥ με μέντορα τον Νίκο Αναστασιάδη, απλά αναπαράγει τη συναγερμική προπαγάνδα για να φορτώνει ευθύνες αλλού και να αθωώνει τις τράπεζες για το έγκλημά τους σε βάρος του τόπου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΣ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαρτίου 2024 - 16:27

Τελευταιες Ειδησεις

21 Απριλίου
Οργή Ισραήλ για την συνάντηση Ερντογάν - Χανίγια
06:34
Χαιρέτισε την απόφαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ ο Νετανιάχου
06:09
Ικανοποίηση ΕΕ για την νέα οικονομική στήριξη της Ουκρανίας από ΗΠΑ
06:06
" Πυρά" Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κατά του Γενικού Ελεγκτή
05:57
Ζελένσκι: Ευγνωμοσύνη στις ΗΠΑ για την έγκριση του νέου πακέτου βοήθειας
05:53
Εντονη αντίδραση Ρωσίας για την αμερικανική βοήθεια προς Ουκρανία- Ισραήλ
05:37
Ποδόσφαιρο: Καθοριστικοί αγώνες για τη μάχη του τίτλου
05:32
Νέες διαδηλώσεις στο Ισραήλ
05:28
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 21/4/24
05:22
20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
21:50
ΗΠΑ: Ενέκρινε πακέτο βοήθειας δισεκατομμυρίων σε Ουκρανία και Ισραήλ
21:39
Κόντρα ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ για πράσινη φορολογία
21:03
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.