Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών

Σε μονόωρη στάση εργασίας κατέρχεται αύριο το προσωπικό του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση καταβολής των μισθών προς τους εργαζόμενους ένεκα της μη έγκαιρης υποβολής του προϋπολογισμού στη Βουλή.

Η μονόωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τη 13:30 μέχρι τις 14:30 το απόγευμα.

Ως εκ τούτου, η μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ "Από Μέρα σε Μέρα" θα ολοκληρωθεί αύριο 25 λεπτά νωρίτερα από την κανονική της διάρκεια και δεν θα μεταδοθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις δύο.

Σύμφωνα με ενημέρωση που επικαλούνται οι συντεχνίες του ΡΙΚ, τα αρμόδια υπουργεία είχαν προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες για καταβολή των μισθών αύριο, ωστόσο για τεχνικούς λόγους η μισθοδοσία δεν θα καταβληθεί πριν από την ερχόμενη Τρίτη.

Από τις 16:20 βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων για υπερψήφιση των προϋπολογισμών του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου, της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας και του Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

ΜΒ/ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαρτίου 2024 - 17:43

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαΐου
Αποχή διά παντός από την εργασία "On Call" για τα μέλη του Κλαδικού Συμβουλίου Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών της Συντεχνίας Ισότητα
19:33
Πρωτιά για την Κύπρο με τα καθαρότερα νερά για κολύμβυση
18:43
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 28 Μαΐου 2024
18:00
Ομαλή η λειτουργία του λιμανιού της Λάρνακας μετά την μεταβίβαση
17:29
Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Ράφα
16:18
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 28/05/24
15:59
Ο Ζελένσκι παροτρύνει τον Μπάιντεν να συμμετάσχει στη σύνοδο για την ειρήνη
15:40
Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές παρά τη διεθνή κατακραυγή
15:01
Πρόεδρος: Η Κύπρος μπορεί να θεωρηθεί ως τον Πρέσβη του Κατάρ στις Βρυξέλλες
14:21
Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε σχολεία στη Λεμεσό
13:52
Σολτς και Μακρόν στέλνουν κοινό μήνυμα για μεταρρυθμίσεις
12:42
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Εμίρης του Κατάρ
11:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.