Ορέν Ανόλικ: Ο ναυτικός αποκλεισμός της Γάζας έχει αρθεί μόνο για την Κύπρο

Photo by AFP

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Κυπριακή Δημοκρατία, Ορέν Ανόλικ, δήλωσε ότι ο ναυτικός αποκλεισμός της Γάζας δεν έχει αρθεί ολοκληρωτικά και ότι έχει αρθεί μόνο για την Κύπρο, στο πλαίσιο της λειτουργίας του θαλάσσιου ανθρωπιστικού διαδρόμου.

Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα Jewish News Syndicate, o Iσραηλινός πρέσβης ανέφερε, επίσης, πως ό,τι μεταφέρεται στην Γάζα περνά από έλεγχο στην Κύπρο.

Σημείωσε, επίσης, ότι στο τέλος Απριλίου ή στις αρχές Μαϊου αναμένεται να λειτουργήσει και η προσωρινή αποβάθρα που θα δημιουργήσουν οι Αμερικανοί, που θα δώσει τεχνική λύση στη μεταφορά φορτίων προς την ακτή.

Ο κύριος Ανόλικ ανέφερε ότι το Ισραήλ είναι πολύ υποστηρικτικό σε αυτή τη διαδικασία, την οποία χαρακτήρισε περίπλοκο σχέδιο, που απαιτεί την εμπλοκή οργανισμών εντός του Ισραήλ, αλλά και εταίρων του εκτός της χώρας.

Ο Ισραηλινός πρέσβης σημείωσε ότι υπάρχει ξεκάθαρη διασύνδεση μεταξύ της αμερικανικής προσπάθειας για δημιουργία αποβάθρας με την κυπριακή πρωτοβουλία για τον θαλάσσιο ανθρωπιστικό διάδρομο.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαρτίου 2024 - 09:03

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
16:29
ΑΚΕΛ: Επιβάλλεται η μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα
16:18
Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του δράστη
16:02
Ελεγκτική Υπηρεσία: Να ελεγχτεί η συμπεριφορά της Εφόρου
15:32
Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου καταγγέλλει τον Γενικό Ελεγκτή
14:55
Δημιουργία συνασπισμού χωρών για το μεταναστευτικό (Βίντεο)
14:22
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.