Πρόεδρος: Αξιοποίηση της θετικής προβολής της Κύπρου για επίτευξη του στόχου της επανένωσης

   Με φόντο την ανθρωπιστική πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας και την επιχείρηση "Αμάλθεια", ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε το μήνυμα ότι και τα μικρά κράτη, όταν έχουν ξεκάθαρους στόχους και προσανατολισμό, μπορούν να προσφέρουν λύσεις σε περιφερειακά και διεθνή προβλήματα.

   Υπογράμμισε την ίδια στιγμή, ότι στην περίπτωση της Κύπρου, υπάρχει η δυνατότητα αξιοποίησης της θετικής προβολής που προκύπτει από το όλο εγχείρημα, ώστε να επιτευχθεί ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος, που είναι ο τερματισμός της κατοχής και η επανένωση του νησιού.

  Μιλώντας σε ομάδα φοιτητών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που πραγματοποίησε επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης υπογράμμισε ότι "μέρα με την ημέρα", γίνεται δυσκολότερη η προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού.

  Είπε, ακόμη, ότι η πάροδος του χρόνου δημιουργεί νέες δυσκολίες και προκλήσεις - και απομακρύνει ολοένα και περισσότερο από τον συγκεκριμένο στόχο.

ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαρτίου 2024 - 16:07

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Απριλίου
Οργή Ισραήλ για την συνάντηση Ερντογάν - Χανίγια
06:34
Χαιρέτισε την απόφαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ ο Νετανιάχου
06:09
Ικανοποίηση ΕΕ για την νέα οικονομική στήριξη της Ουκρανίας από ΗΠΑ
06:06
" Πυρά" Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κατά του Γενικού Ελεγκτή
05:57
Ζελένσκι: Ευγνωμοσύνη στις ΗΠΑ για την έγκριση του νέου πακέτου βοήθειας
05:53
Εντονη αντίδραση Ρωσίας για την αμερικανική βοήθεια προς Ουκρανία- Ισραήλ
05:37
Ποδόσφαιρο: Καθοριστικοί αγώνες για τη μάχη του τίτλου
05:32
Νέες διαδηλώσεις στο Ισραήλ
05:28
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 21/4/24
05:22
20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
21:50
ΗΠΑ: Ενέκρινε πακέτο βοήθειας δισεκατομμυρίων σε Ουκρανία και Ισραήλ
21:39
Κόντρα ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ για πράσινη φορολογία
21:03
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.