Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας

Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται σήμερα οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι, μέλη της συντεχνίας ισότητας από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις τρεις το απόγευμα.

Το Κλαδικό Συμβούλιο Γραμματειακού και Γραφειακού Προσωπικού της συντεχνίας σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι με επιστολή που απέστειλε στις 6 Μαρτίου προς τον Υπουργό Οικονομικών επισημάνθηκαν οι σημαντικές αδικίες και παραλείψεις που περιλαμβάνει η ρύθμιση για την επιταχυνόμενη ανέλιξη των χαμιλόμισθων δημοσίων υπαλλήλων και εργοδοτουμένων αορίστου χρόνου και ζητείτο η άμεση διόρθωση τους.

Το συμβούλιο της συντεχνίας δεν αποκλείει μάλιστα κλιμάκωση των μέτρων εάν δεν υπάρξει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα από πλευράς κυβέρνησης.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, ΚΥΠΕ

ΕΛΕ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Μαρτίου 2024 - 11:35

Τελευταιες Ειδησεις

13 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 13 Απριλίου 2024
07:00
Ο στρατός του Ισραήλ καλεί τους πολίτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση
05:53
Συνεχίζονται οι μεταναστευτικές ροές στην Κύπρο
05:50
Γεραπετρίτης: Σημαντική η κατανόηση των βασικών θέσεων των δύο μερών στη σχέση Ελλάδας - Τουρκίας
05:39
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος
05:38
Αναστέλλονται προληπτικά πτήσεις από και προς την Τεχεράνη
05:36
Η Γερμανία προειδοποιεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 13/4/24
05:29
12 Απριλίου
Πέθανε ο σπουδαίος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
22:41
Aμερικανός Πρόεδρος: Oι ΗΠΑ είναι αφοσιωμένες στην άμυνα του Ισραήλ
22:31
Στη Βιέννη για τη στρατηγική ατζέντα της ΕΕ ο πρόεδρος
21:46
Σε επαγρύπνηση το Ισραήλ
21:38
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.