Για υποκρισία κατηγορεί τις μεγάλες δυνάμεις ο Ερσίν Τατάρ αναφορικά με τον πόλεμο στη Γάζα

Ο ηγέτης του κατοχικού καθεστώτος, Ερσίν Τατάρ, κατηγόρησε τις μεγάλες δυνάμεις, ιδιαίτερα στην Δύση, για πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών και υποκρισία στην αντιμετώπιση της γενοκτονίας, όπως ανέφερε, στην Γάζα.

Μιλώντας στο περιθώριο του Διπλωματικού Φόρουμ στην Αττάλεια, ο Ερσίν Τατάρ ισχυρίστηκε ότι παρόμοιες εμπειρίες με τους Παλαιστίνιους είχαν οι Τουρκοκύπριοι από το 1960, ενώ πρόσθεσε ότι οι Τουρκοκύπριοι θα αντιμετώπιζαν παρόμοιους κινδύνους αν σε ομοσπονδιακό επίπεδο επικρατούσε, στο μέλλον, ένα ελληνικό κράτος στην Κύπρο.

Ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι αποκλείει κάθε ομοσπονδιακή λύση στην Κύπρο και υποστήριξε ότι "ο τουρκικός στρατός στο νησί είναι η μόνη εγγύηση για ειρήνη".

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Μαρτίου 2024 - 16:35

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Πυρκαγιά το πρωί στο δάσος της Παρεκκλησιάς
12:32
Η Άγκυρα αρνήθηκε να παραστεί στην εκδήλωση για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
12:29
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
12:27
ΔΗΠΑ: Η Ευρώπη είναι το οξυγόνο για την Κύπρο
12:17
Στη Νομική Υπηρεσία για τη σύμβαση το Υπουργείο Μεταφορών
12:14
Τη στήριξη των πολιτών ζήτησε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ
11:53
Χρίστου: Στις Ευρωεκλογές το ΕΛΑΜ έχει ραντεβού με την ιστορία και το μέλλον
11:41
Βολτ Κύπρου: Τα αποτελέσματα θα καθορίσουν το μέλλον της Κύπρου και της Ευρώπης
11:35
Ευθύνες στο υπουργείο Μεταφορών αποδίδει η Kition Ocean Holdings
11:33
Ρωσία: Πυρκαγιά στις ενεργειακές εγκαταστάσεις της περιφέρειας Σμολένσκ
11:27
Αύξηση πασχαλινού επιδόματος για χαμηλοσυνταξιούχους
11:04
Με αισιοδοξία προσεγγίζει τις ευρωεκλογές η ΕΔΕΚ
11:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.