Κόμπος: Βασική επιδίωξη της Λευκωσίας είναι να υπάρχει συνεχής συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθεια

Βασική επιδίωξη της Λευκωσίας είναι να υπάρχει συνεχής συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, ώστε με την επιστροφή των πλοίων από τη Λωρίδα της Γάζας, να ακολουθήσει συστηματική ροή προς τον παλαιστινιακό θύλακα, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος.

    Μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Ρικ, ο κύριος Κόμπος υπογράμμισε, ακόμη, ότι όσο πλησιάζει ο χρόνος ολοκλήρωσης της προσωρινής προβλήτας από τον αμερικανικό στρατό, θα ενισχύεται η προσφερόμενη βοήθεια, καθώς και τα μέσα μεταφοράς της.

   Στόχος τόνισε ο Υπουργός, είναι να υπάρχουν διαθέσιμες, ποσότητες βοήθειας οι οποίες θα έχουν πραγματική επίδραση στην καθημερινότητα των Παλαιστινίων της Γάζας, που πραγματικά υποφέρουν.

    Αναφορικά με το "Ταμείο Αμάλθεια", ο υπουργός Εξωτερικών είπε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι σε συνεχή επαφή με τα Ηνωμένα Έθνη και κράτη τα οποία διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην όλη προσπάθεια. Εμφανίστηκε, μάλιστα, αισιόδοξος, ότι πολύ σύντομα το Ταμείο θα υλοποιηθεί, ώστε να υπάρχει δυναμική χρηματοδότηση του σχεδίου "Αμάλθεια".

Πήγη: Tηλεόραση ΡΙΚ

ΠΑΣ/ΑΘΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαρτίου 2024 - 20:56

Τελευταιες Ειδησεις

21 Απριλίου
Θλίψη για το θάνατο της Ελένης Νικήτα εκφράζει το υφυπουργείο Πολιτισμού
08:42
Οργή Ισραήλ για την συνάντηση Ερντογάν - Χανίγια
06:34
Χαιρέτισε την απόφαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ ο Νετανιάχου
06:09
Ικανοποίηση ΕΕ για την νέα οικονομική στήριξη της Ουκρανίας από ΗΠΑ
06:06
" Πυρά" Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κατά του Γενικού Ελεγκτή
05:57
Ζελένσκι: Ευγνωμοσύνη στις ΗΠΑ για την έγκριση του νέου πακέτου βοήθειας
05:53
Εντονη αντίδραση Ρωσίας για την αμερικανική βοήθεια προς Ουκρανία- Ισραήλ
05:37
Ποδόσφαιρο: Καθοριστικοί αγώνες για τη μάχη του τίτλου
05:32
Νέες διαδηλώσεις στο Ισραήλ
05:28
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 21/4/24
05:22
20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
21:50
ΗΠΑ: Ενέκρινε πακέτο βοήθειας δισεκατομμυρίων σε Ουκρανία και Ισραήλ
21:39
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.