Νέα ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού - Δεν θα εμπλακεί σε δημόσια αντιπαράθεση

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού δεν πρόκειται να εμπλακεί σε δημόσια αντιπαράθεση, για να απαντήσει σε κάθε ψευδή ή παραπλανητική αναφορά, αναφέρει με ανακοίνωσή της η Μητρόπολη, εκφράζοντας παράλληλα πλήρη εμπιστοσύνη στις διαδικασίες τού Συνοδικού Δικαστηρίου και της Αστυνομίας.

Στην ίδια ανακοίνωση, σημειώνεται ότι  η Μητρόπολη παρακολουθεί προσεκτικά τα όσα ψευδώς διαδίδονται και ανακοινώνονται σε μία προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης και των διεξαγόμενων ερευνών, όπως αναφέρεται.

Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι σύντομα όλη η αλήθεια θα έλθει στο φώς, καταλήγει στην ανακοίνωσή της  η Μητρόπολη Ταμασού.

Πήγη: ΚΥΠΕ

ΙΩ/ΑΘΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαρτίου 2024 - 16:12

Τελευταιες Ειδησεις

13 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 13/4/24
05:29
12 Απριλίου
Πέθανε ο σπουδαίος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
22:41
Aμερικανός Πρόεδρος: Oι ΗΠΑ είναι αφοσιωμένες στην άμυνα του Ισραήλ
22:31
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024
21:58
Στη Βιέννη για τη στρατηγική ατζέντα της ΕΕ ο πρόεδρος
21:46
Σε επαγρύπνηση το Ισραήλ
21:38
Ισραήλ: Κάλεσμα ετοιμότητας προς νοσοκομεία και κλινικές
21:26
Γάζα: Κτυπήθηκε συνεργείο της τουρκικής κρατικής ραδιοτηλεόρασης
21:17
Συναγερμός από νέα άφιξη μεταναστών
20:49
Eκπρόσωπος Λευκού Οίκου: Πραγματικές οι απειλές για ιρανική επίθεση
20:46
Συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Κύπρου - Ανδόρας
19:24
Ένα δισεκατομμύριο ευρώ θα δώσει η ΕΕ στην Αίγυπτο
18:02
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.