Συνέδριο Ευρωπαϊκού Κόμματος Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών

Οι πατριωτικές και συντηρητικές δυνάμεις είναι υπέρ της Ευρώπης, ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ από το βήμα του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Κόμματος Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών, το οποίο διοργανώθηκε στη Λευκωσία.

Ο Χρίστος Χρίστου είπε πως το ΕΛΑΜ είναι υπέρ της Ευρώπης και των ελεύθερων λαών. Αναφέρθηκε στην ανάγκη αντιμετώπισης των κοινών ευρωπαϊκών προκλήσεων, αναφέροντας ως ένα από τα πιο σοβαρά ζητήματα αυτό της ασφάλειας. Υπέδειξε επίσης πως πρέπει να αντιμετωπιστεί και το θέμα της παράνομης και ανεξέλεγκτης μετανάστευσης, επισημαίνοντας ότι αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την Κύπρο.

Στο συνέδριο έγιναν παρεμβάσεις από εκπροσώπους άλλων συντηρητικών κομμάτων, μεταξύ των οποίων και η υφυπουργός Αμυνας της Ιταλίας Ισαμπέλα Ραούτι, η οποία εξέφρασε τη στήριξή της στον κυπριακό λαό για τους αγώνες του.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ. ΑΠΕ

ΜΙΧ/ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2024 - 11:49

Τελευταιες Ειδησεις

21 Απριλίου
Θλίψη για το θάνατο της Ελένης Νικήτα εκφράζει το υφυπουργείο Πολιτισμού
08:42
Οργή Ισραήλ για την συνάντηση Ερντογάν - Χανίγια
06:34
Χαιρέτισε την απόφαση του Κογκρέσου των ΗΠΑ ο Νετανιάχου
06:09
Ικανοποίηση ΕΕ για την νέα οικονομική στήριξη της Ουκρανίας από ΗΠΑ
06:06
" Πυρά" Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα κατά του Γενικού Ελεγκτή
05:57
Ζελένσκι: Ευγνωμοσύνη στις ΗΠΑ για την έγκριση του νέου πακέτου βοήθειας
05:53
Εντονη αντίδραση Ρωσίας για την αμερικανική βοήθεια προς Ουκρανία- Ισραήλ
05:37
Ποδόσφαιρο: Καθοριστικοί αγώνες για τη μάχη του τίτλου
05:32
Νέες διαδηλώσεις στο Ισραήλ
05:28
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 21/4/24
05:22
20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
21:50
ΗΠΑ: Ενέκρινε πακέτο βοήθειας δισεκατομμυρίων σε Ουκρανία και Ισραήλ
21:39
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.