Ερντογάν: Η Άγκυρα θα σφίξει τον κλοιό γύρω από τους αντάρτες του PKK

Φωτογραφία αρχείου

Ως προαναγγελία για εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στο βόρειο Ιράκ, μέσα στο καλοκαίρι, ερμηνεύονται οι αναφορές του Ταγίπ Ερντογάν, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ξεκαθάρισε ότι η Άγκυρα θα σφίξει τον κλοιό γύρω από τους αντάρτες του "Πε Κα Κα", καλώντας όλους στην περιοχή, να σεβαστούν την ασφαλείας της Τουρκίας και διαμηνύοντας πως σε αντίθετη περίπτωση, θα ευθύνονται οι ίδιοι για την ένταση που θα προκληθεί.

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε, ακόμη, ότι η χώρα του προβαίνει σε προετοιμασίες, οι οποίες θα αποτελέσουν εφιάλτη για όσους πιστεύουν ότι η Τουρκία θα γονατίσει μπροστά στις ενέργειες ενός τρομοκρατικού - κατά την έκφρασή του - κράτος, κατά μήκος των νότιων συνόρων της.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ ,ΕΡΤ

ΜΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Μαρτίου 2024 - 19:51

Τελευταιες Ειδησεις

13 Απριλίου
Η Γερμανία προειδοποιεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 13/4/24
05:29
12 Απριλίου
Πέθανε ο σπουδαίος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
22:41
Aμερικανός Πρόεδρος: Oι ΗΠΑ είναι αφοσιωμένες στην άμυνα του Ισραήλ
22:31
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024
21:58
Στη Βιέννη για τη στρατηγική ατζέντα της ΕΕ ο πρόεδρος
21:46
Σε επαγρύπνηση το Ισραήλ
21:38
Ισραήλ: Κάλεσμα ετοιμότητας προς νοσοκομεία και κλινικές
21:26
Γάζα: Κτυπήθηκε συνεργείο της τουρκικής κρατικής ραδιοτηλεόρασης
21:17
Συναγερμός από νέα άφιξη μεταναστών
20:49
Eκπρόσωπος Λευκού Οίκου: Πραγματικές οι απειλές για ιρανική επίθεση
20:46
Συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Κύπρου - Ανδόρας
19:24
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.