Υπό συγκρότηση η ομάδα των διαπραγματευτών

Φωτογραφία - Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

Εν αναμονή της νέας επίσκεψης της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ υπό συγκρότηση είναι και η ομάδα των διαπραγματευτών.

Όπως ανέφερε στο Τρίτο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέληξε στα άτομα και υπενθύμισε δήλωση Χριστοδουλίδη ότι την κατάλληλη στιγμή θα πραγματοποιήσει την πρώτη συνάντηση όταν κρίνει ότι είναι η συγκυρία.

Τα άτομα επιλέγονται μεταξύ ατόμων που εισηγήθηκαν τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου.

Υπό το φως της καθόδου αμερικανού αξιωματούχου με τον οποίο συζητήθηκε το θέμα του θαλάσσιου διαδρόμου προς την Γάζα, ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι οι συζητήσεις είναι πολύ συγκεκριμένες αλλά όπως είπε δεν μπορούν να λεχθούν πολλά δημοσίως.

Αυτό που καθορίζει την όποια παροχή βοήθειας στην Γάζα είναι η κατάσταση επί του εδάφους και το καθοριστικό ζήτημα της ασφάλειας, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΚΩΣ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Μαρτίου 2024 - 10:21

Τελευταιες Ειδησεις

13 Απριλίου
Ο στρατός του Ισραήλ καλεί τους πολίτες να παραμείνουν σε επαγρύπνηση
05:53
Συνεχίζονται οι μεταναστευτικές ροές στην Κύπρο
05:50
Γεραπετρίτης: Σημαντική η κατανόηση των βασικών θέσεων των δύο μερών στη σχέση Ελλάδας - Τουρκίας
05:39
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος
05:38
Αναστέλλονται προληπτικά πτήσεις από και προς την Τεχεράνη
05:36
Η Γερμανία προειδοποιεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 13/4/24
05:29
12 Απριλίου
Πέθανε ο σπουδαίος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
22:41
Aμερικανός Πρόεδρος: Oι ΗΠΑ είναι αφοσιωμένες στην άμυνα του Ισραήλ
22:31
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024
21:58
Στη Βιέννη για τη στρατηγική ατζέντα της ΕΕ ο πρόεδρος
21:46
Σε επαγρύπνηση το Ισραήλ
21:38
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.