Σοβαρές καθυστερήσεις δρόμου Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς

Φωτογραφία Αρχείου

Σοβαρές καθυστερήσεις και πιθανή αύξηση του κόστους κατασκευής της πρώτης φάσης του δρόμου Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς, από την Αγία Μαρινούδα στο Στρουμπί, προκύπτουν μέσα από τις απαιτήσεις της εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο.

Το εργοτάξιο, στο οποίο σήμερα δεν βρισκόταν, όπως αναφέρθηκε, οποιοσδήποτε εργαζόμενος, επισκέφθηκε η κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών.

Ο Πρόεδρος της, Μαρίνος Μουσιούττας, μίλησε για "εφιαλτικό σενάριο" και κάλεσε όλες τις πλευρές σε διάλογο, με βάση τις νενομισμένες διαδικασίες, ώστε ο δρόμος να ολοκληρωθεί έστω και με καθυστέρηση.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα η πρώτη φάση, μήκους δεκαπέντε χιλιομέτρων και κόστους ογδοντα-έξι εκατομμυρίων πρέπει να ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Εργων, έχει εκτελεστεί μόλις το 35% της συνολικής εργασίας. Η εργολήπτρια εταιρία ζητεί πρόσθετο χρόνο τριαντα-τριών μηνών και επιπλέον εικοσι-δύο εκατομμύρια, από την αρχική συμφωνία για ολοκλήρωση του έργου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ, Πανίκος Ευριπίδου

ΠΑX /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Απριλίου 2024 - 15:39

Τελευταιες Ειδησεις

27 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 27 Μαΐου 2024
22:00
Μέτρα για επιπτώσεις ξηρασίας στη γεωργία συζήτησε η Υπ.Γεωργίας στις Βρυξέλλες
21:53
Κρεμλίνο: Το ΝΑΤΟ έχει ευθέως εμπλακεί στον πόλεμο στην Ουκρανία
21:46
Υπουργοί εξωτερικών Ε.Ε: Πράσινο φως για επανενεργοποίηση συνοριακής αποστολής στη Ράφα
21:31
Τραγικό ατύχημα ο θάνατος δεκάδων ανθρώπων λέει ο Νετανιάχου
21:27
Αίγυπτος: Συνοριοφύλακας σκοτώθηκε από πυρά στα σύνορα με τη Ράφα
21:11
Υπουργός εσωτερικών: Οι τοπικές κοινωνίες εισέρχονται σε μια νέα εποχή
21:01
Παράνομος ο τερματισμός της σύμβασης λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας, λέει η Kition
20:51
Διεθνείς αντιδράσεις από την πολύνεκρη αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ  στην Ράφα
20:17
Πυρκαγιά στην περιοχή Κοκκινοκαυκάλα στην Ανθούπολη
19:17
Στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ
17:39
Δήμαρχος Λάρνακας: Αρνητική εξέλιξη ο τερματισμός της σύμβασης για λιμάνι-μαρίνα
17:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.