Εν αναμονή της αντίδρασης του Ισραήλ

Photo by Israeli Army / AFP

Το Πολεμικό Συμβούλιο του Ισραήλ αναμένεται να λάβει, σήμερα ή εντός των επόμενων ημερών, αποφάσεις για την απάντηση της χώρας στην ιρανική επίθεση εναντίον του Ισραήλ.

Αυτό ανέφερε εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού, τονίζοντας ότι αξιωματούχοι των ενόπλων δυνάμεων έθεσαν ενώπιον του Πρωθυπουργού, Βενιαμίν Νετανιάχου και των μελών της κυβέρνησης σενάρια διαφόρων επιλογών, που ξεκινούν από χτυπήματα εναντίον του Ιράν και καταλήγουν στο ενδεχόμενο να μην υπάρξει απάντηση.

Ο ισραηλινός εκπρόσωπος σημείωσε ότι το γεγονός ότι το πυραυλικό χτύπημα του Ιράν ανακόπηκε με ελάχιστες ζημιές δεν μπορεί να οδηγήσει σε υποτίμηση των πράξεων της Τεχεράνης.

Πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν ότι, στη χθεσινή συνεδρία του, το πενταμελές Πολεμικό Συμβούλιο τάχθηκε υπέρ των αντιποίνων κατά του Ιράν, αλλά υπήρξαν διαφωνίες για το χρόνο και την κλίμακα αυτής της αντίδρασης.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ/ΠΓ/ ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Απριλίου 2024 - 11:14

Τελευταιες Ειδησεις

23 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
22:00
Επίθεση σε ελληνόκτητο πλοίο εξαπέλυσαν οι Χούθι
21:29
Παύση κάθε δίωξης των μοναχών της Μονής Αββακούμ ζητούν οι δικηγόροι τους
20:20
Κοινή ασπίδα για την αεράμυνα της Ευρώπης ζητούν Μητσοτάκης και Τουσκ
20:11
Αντίθετη με τον όρο για το Κυπριακό, η πρόοδος ευρωτουρκικών σχέσεων
18:53
Πρόσφορο το έδαφος για πρόοδο των ευρωτουρκικών σχέσεων
18:20
Δεσμεύτηκε για ταχύτερη εξέταση της υπόθεσης Γενικού Εισαγγελέα και Γενικού Ελεγκτή, ο Πρόεδρος του Ανωτάτου
17:58
Αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενίσχυση σχέσεων εξέφρασαν Χριστοδουλίδης-Ντούντα
16:23
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/05/24
16:18
Η Μόσχα απειλεί το Λονδίνο ότι θα χτυπήσει βρετανικούς στόχους
15:58
Προβληματισμός στο Μαξίμου για το αίτημα εντάλματος σύλληψης Νετανιάχου
15:48
Σε επ’ αόριστον αποχή από την υπηρεσία on call οι λειτουργοί των Κοινωνικών Υπηρεσιών
15:16
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.