Κλειστή η λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό λόγω οδικών έργων

Φωτογραφία αρχείου

Ολονύχτιες οδικές εργασίες διεξάγονται επί της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι εργασίες οι οποίες αφορούν την χάραξη οριζόντιας σήμανσης, άρχισαν στις οκτώ απόψε και θα ολοκληρωθούν στις πέντε το πρωί.

Κλειστά είναι τμήματα της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη λεωφόρο Αγίου Αθανασίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Χριστάκη Κράνου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται διαμέσου της λεωφόρου Αγίου Αθανασίου, των οδών Καντάρας, Εδέσσης, Γρίβα Διγενή, Χριστάκη Κράνου και τον παραλιακό δρόμο.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς και τους καλεί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ , ΚΥΠΕ

ΜΒ/ΜΚ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαΐου
Αποχή διά παντός από την εργασία "On Call" για τα μέλη του Κλαδικού Συμβουλίου Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών της Συντεχνίας Ισότητα
19:33
Πρωτιά για την Κύπρο με τα καθαρότερα νερά για κολύμβυση
18:43
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 28 Μαΐου 2024
18:00
Ομαλή η λειτουργία του λιμανιού της Λάρνακας μετά την μεταβίβαση
17:29
Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Ράφα
16:18
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 28/05/24
15:59
Ο Ζελένσκι παροτρύνει τον Μπάιντεν να συμμετάσχει στη σύνοδο για την ειρήνη
15:40
Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές παρά τη διεθνή κατακραυγή
15:01
Πρόεδρος: Η Κύπρος μπορεί να θεωρηθεί ως τον Πρέσβη του Κατάρ στις Βρυξέλλες
14:21
Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε σχολεία στη Λεμεσό
13:52
Σολτς και Μακρόν στέλνουν κοινό μήνυμα για μεταρρυθμίσεις
12:42
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Εμίρης του Κατάρ
11:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.