Σύσκεψη για το μέλλον της ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας της Λάρνακας

Σύσκεψη για το μέλλον της ενιαίας ανάπτυξης του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας πραγματοποιείται στις 11 το πρωί, στο Προεδρικό, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλιδη.

Στη σύσκεψη θα παραστούν εκπρόσωποι της εταιρίας, που έχει αναλάβει το έργο, ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και ο Δήμαρχος Λάρνακας.

Ο υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης, έχει εκφράσει ανησυχία για την έναρξη των εργασιών σε σχέση με την επένδυση, ύψους πέραν του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, ενώ ο Δήμαρχος Λάρνακας, Αντρέας Βύρας έχει τονίσει ότι η πόλη δεν θα δεχθεί νέα αναβολή των εργασιών ή αλλαγές στο σχεδιασμό.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έχει δηλώσει ότι το κράτος δεν εκβιάζεται, ότι συμφωνεί με όσα διακηρύσσουν δημόσια ο Δήμαρχος και οι βουλευτές της Λάρνακας σε σχέση με το έργο, και ότι είναι έτοιμος να συζητήσει, να ακούσει τις προσεγγίσεις και να καταλήξει σε λύσεις, πάντοτε εντός του συμφωνημένου πλαισίου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ/ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Απριλίου 2024 - 06:04

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαΐου
Αποχή διά παντός από την εργασία "On Call" για τα μέλη του Κλαδικού Συμβουλίου Λειτουργών Κοινωνικών Υπηρεσιών της Συντεχνίας Ισότητα
19:33
Πρωτιά για την Κύπρο με τα καθαρότερα νερά για κολύμβυση
18:43
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 28 Μαΐου 2024
18:00
Ομαλή η λειτουργία του λιμανιού της Λάρνακας μετά την μεταβίβαση
17:29
Περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Ράφα
16:18
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 28/05/24
15:59
Ο Ζελένσκι παροτρύνει τον Μπάιντεν να συμμετάσχει στη σύνοδο για την ειρήνη
15:40
Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές παρά τη διεθνή κατακραυγή
15:01
Πρόεδρος: Η Κύπρος μπορεί να θεωρηθεί ως τον Πρέσβη του Κατάρ στις Βρυξέλλες
14:21
Ανήλικοι έβαλαν φωτιά σε σχολεία στη Λεμεσό
13:52
Σολτς και Μακρόν στέλνουν κοινό μήνυμα για μεταρρυθμίσεις
12:42
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Εμίρης του Κατάρ
11:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.