Τον Μάιο νέος κύκλος επαφών της προσωπικής απεσταλμένης

Photo by Mandel Ngan / AFP

Τον Μάιο αρχίζει νέος κύκλος επαφών της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ και η Λευκωσία εκτιμά πως αποτελεί ευκαιρία για το πρώτο δείγμα γραφής εκ μέρους της Αγκυρας, πώς ανταποκρίνεται στο θετικό βήμα που έκανε και η Κύπρος για τον ευρωτουρκικό διάλογο.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης δήλωσε πως η κυρία Κουεγιάρ αναμένεται ότι θα φτάσει στην Κύπρο στις αρχές Μαΐου και θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να καθορίσουν τα επόμενα βήματα με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί.

Ο κύριος Λετυμπιώτης πρόσθεσε πως, μέσα από μια σταδιακή, αναλογική και αναστρέψιμη προσέγγιση, το επόμενο διάστημα θα πρέπει να προχωρήσει και η υλοποίηση όσων προβλέπει η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ύπατου Εκπροσώπου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΧΡΥ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Απριλίου 2024 - 15:30

Τελευταιες Ειδησεις

23 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
18:00
Δεσμεύτηκε για ταχύτερη εξέταση της υπόθεσης Γενικού Εισαγγελέα και Γενικού Ελεγκτή, ο Αντώνης Λιάτσος
17:58
Αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενίσχυση σχέσεων εξέφρασαν Χριστοδουλίδης-Ντούντα
16:23
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/05/24
16:18
Η Μόσχα απειλεί το Λονδίνο ότι θα χτυπήσει βρετανικούς στόχους
15:58
Προβληματισμός στο Μαξίμου για το αίτημα εντάλματος σύλληψης Νετανιάχου
15:48
Σε επ’ αόριστον αποχή από την υπηρεσία on call οι λειτουργοί των Κοινωνικών Υπηρεσιών
15:16
Νεκρός 43χρονος σε οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας
14:43
Στο 6% το ποσοστό της ανεργίας στην Κύπρο
14:28
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/05/24
14:08
Σύλληψη 30χρονου για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
14:05
Σαββίδης: Η Νομική Υπηρεσία δεν έχει πράξει κάτι το οποίο δεν ήταν σωστό στην υπόθεση Θανάση (Βίντεο)
12:10
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.