Στεφάνου: Το ΑΚΕΛ έχει ετοιμάσει συγκεκριμένη πρόταση νόμου για την φορολόγηση των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών

Το ΑΚΕΛ έχει ετοιμάσει συγκεκριμένη πρόταση νόμου για την φορολόγηση των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών για να μπορεί το κράτος να έχει αυξημένα έσοδα τα οποία πρέπει να διαθέσει με στοχευμένο τρόπο στη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

Σε δηλώσεις μετά τα αποκαλυπτήρια των προτομών των ηρώων Χριστάκη Παναγιώτου και Χρίστου Γεωργίου, στη Δρομολαξιά, ο κύριος Στεφάνου

σημείωσε επίσης ότι με δεύτερη επιστολή ζήτησε από τον Υπουργό Οικονομικών να μη επιβληθούν οι λεγόμενες πράσινες φορολογίες, έχοντας υπόψη την ακρίβεια πού υπάρχει.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ζήτησε παράλληλα την επαναφορά από την κυβέρνηση των μέτρων για την ενέργεια,καθώς και τη μείωση του φόρου προστιθέμενης αξίας για την ηλεκτρική ενέργεια, από 19% σε εννέα.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Απριλίου 2024 - 15:59

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

23 Μαΐου
Πρόσφορο το έδαφος για πρόοδο των Ευρω - τουρκικών σχέσεων
18:20
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
18:00
Δεσμεύτηκε για ταχύτερη εξέταση της υπόθεσης Γενικού Εισαγγελέα και Γενικού Ελεγκτή, ο Αντώνης Λιάτσος
17:58
Αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενίσχυση σχέσεων εξέφρασαν Χριστοδουλίδης-Ντούντα
16:23
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/05/24
16:18
Η Μόσχα απειλεί το Λονδίνο ότι θα χτυπήσει βρετανικούς στόχους
15:58
Προβληματισμός στο Μαξίμου για το αίτημα εντάλματος σύλληψης Νετανιάχου
15:48
Σε επ’ αόριστον αποχή από την υπηρεσία on call οι λειτουργοί των Κοινωνικών Υπηρεσιών
15:16
Νεκρός 43χρονος σε οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας
14:43
Στο 6% το ποσοστό της ανεργίας στην Κύπρο
14:28
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/05/24
14:08
Σύλληψη 30χρονου για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
14:05
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.