Στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου - Ιαπωνίας συμμετέχει ο Υπουργός Εμπορίου

Στο Τόκιο βρίσκεται ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, προκειμένου να συμμετάσχει στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου - Ιαπωνίας, το οποίο διοργανώνει το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορίου.

Ως επικεφαλής επιχειρηματικής αποστολής, ο Υπουργός θα παρουσιάσει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Κύπρου ως διεθνούς επιχειρηματικού κέντρου, καθώς και τις ευκαιρίες συνεργασίας σε συγκεκριμένους τομείς. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη ναυτιλία, στις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών και στον τομέα των υπηρεσιών.

Οι κυπριακές επιχειρήσεις οι οποίες συμμετέχουν στην αποστολή, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με αντίστοιχες ιαπωνικές εταιρείες.

Κατά την παραμονή του στην ιαπωνική πρωτεύουσα, ο κύριος Παπαναστασίου θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ιαπωνίας.

Παράλληλα, θα επισκεφθεί τη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση "Sea Japan", στην οποία το υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, μαζί με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, συμμετέχουν με πληροφοριακό περίπτερο.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Απριλίου 2024 - 08:25

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

23 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
22:00
Επίθεση σε ελληνόκτητο πλοίο εξαπέλυσαν οι Χούθι
21:29
Παύση κάθε δίωξης των μοναχών της Μονής Αββακούμ ζητούν οι δικηγόροι τους
20:20
Κοινή ασπίδα για την αεράμυνα της Ευρώπης ζητούν Μητσοτάκης και Τουσκ
20:11
Αντίθετη με τον όρο για το Κυπριακό, η πρόοδος ευρωτουρκικών σχέσεων
18:53
Πρόσφορο το έδαφος για πρόοδο των ευρωτουρκικών σχέσεων
18:20
Δεσμεύτηκε για ταχύτερη εξέταση της υπόθεσης Γενικού Εισαγγελέα και Γενικού Ελεγκτή, ο Πρόεδρος του Ανωτάτου
17:58
Αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενίσχυση σχέσεων εξέφρασαν Χριστοδουλίδης-Ντούντα
16:23
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/05/24
16:18
Η Μόσχα απειλεί το Λονδίνο ότι θα χτυπήσει βρετανικούς στόχους
15:58
Προβληματισμός στο Μαξίμου για το αίτημα εντάλματος σύλληψης Νετανιάχου
15:48
Σε επ’ αόριστον αποχή από την υπηρεσία on call οι λειτουργοί των Κοινωνικών Υπηρεσιών
15:16
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.