Από στραγγαλισμό απεβίωσε ο Θανάσης Νικολάου, αποφάνθηκε η θανατική ανακρίτρια

Φωτογραφία αρχείου

Σε δολοφονία διά στραγγαλισμού οφείλεται ο θάνατος του Θανάση Νικολάου, σύμφωνα με το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας.

Το 2005, σε ηλικία είκοσι -έξι ετών, ο Θανάσης ο οποίος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, εντοπίστηκε νεκρός κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας. Αρχικώς ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία.

Στο επίκεντρο της τρίτης κατά σειράν θανατικής ανάκρισης για την πολύκροτη υπόθεση, βρέθηκαν οι καταθέσεις δύο παθολοανατόμων και του ποινικού ανακριτή.

Ανακοινώνοντας την πολυσέλιδη απόφασή της, η θανατική ανακρίτρια, Ντόρια Βαρωσιώτου, αναφέρθηκε στην μαρτυρική ζωή του θύματος στο στρατό και το συνεχή εκφοβισμό τον οποίο βίωνε από άλλους στρατιώτες.

Την απόφαση δέχτηκαν με ιδιαίτερη συγκίνηση οι συγγενείς του θύματος, τονίζοντας πως έχει αποδοθεί δικαιοσύνη, δεκα-εννέα χρόνια μετά το θάνατο του Θανάση. Η μητέρα του, Ανδριάνα Νικολάου, είπε ότι αισθάνεται ικανοποιημένη, προσθέτοντας πως στο δικαστήριο αποδείχθηκε αυτό το οποίο υποστήριζε από την αρχή - ότι ο γιος της δολοφονήθηκε.

Συγγενείς και φίλοι του άτυχου εθνοφρουρού, είχαν συγκεντρωθεί έξω από το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού με πανό και φωτογραφίες του εκλιπόντος.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΑΚΩ, ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΧΡΥ

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Μαΐου 2024 - 18:05

Τελευταιες Ειδησεις

21 Μαΐου
Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει ο 23χρονος
16:24
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 21/05/24
16:09
Μεταλλείο Ασγάτας - Εξέχουσα μεταλλευτική κληρονομιά - 19 Μαΐου 2024
15:52
Ιράν:Ο θάνατος του Ραϊσί σημαίνει ότι δεν θα λογοδοτήσει ποτέ για εγκλήματα που έχει διαπράξει
15:44
Η Παλαιστινιακή πρεσβεία θεωρεί τις ΗΠΑ συνυπεύθυνες για τις ενέργειες του Ισραήλ στη Γάζα
15:34
Πράσινο φως για χρήση κερδών στην Ουκρανία από παγωμένα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας
14:43
ΔΗΣΥ: Η κινεζική εταιρία δεν διατίθεται να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του έργου
14:34
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 21/05/24
14:23
Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνου-Σιγκαπούρης
14:20
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 21 Μαΐου 2024
13:00
Πρόεδρος: Η κυβέρνηση εργάζεται για τη διασφάλιση των συμφερόντων του κράτους (Βίντεο)
12:52
Εγκληματική ενέργεια εκτιμά ότι απέτρεψε η Αστυνομία (Βίντεο)
12:09
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.