Ολοκληρώνεται η διαδικασία κατανομής των ψηφοφόρων

Τις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται η διαδικασία κατανομής των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα, ενόψει των Ευρωεκλογών και των εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης, που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου.

Μιλώντας στο πρωινό δρομολόγιο ο προϊστάμενος της υπηρεσίας εκλογών Μενέλαος Βασιλείου ανέφερε ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα αναρτηθεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα: "Πού Ψηφίζω".

Είπε επίσης ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από τους ψηφοφόρους, για πληροφόρηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας : "Τι Ψηφίζω", που λειτουργεί από την 1η Μαΐου.

Πρόσθεσε ότι παρά τις καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί οι σχετικές προετοιμασίες για τις επικείμενες εκλογές βρίσκονται σε καλό δρόμο και θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα η διαδικασία στελέχωσης των εκλογικών κέντρων.

Είπε επίσης ότι άρχισε η εξέταση των 1461 περιπτώσεων, για τις οποίες έγιναν δεκτές ενστάσεις για ψευδείς δηλώσεις διευθύνσεων διαμονής, για τις οποίες θα δοθούν στην αστυνομία σχετικά στοιχεία από τους Έπαρχους.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΦΙΛ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Μαΐου 2024 - 08:46

Τελευταιες Ειδησεις

23 Μαΐου
Επίθεση σε ελληνόκτητο πλοίο εξαπέλυσαν οι Χούθι
21:29
Παύση κάθε δίωξης των μοναχών της Μονής Αββακούμ ζητούν οι δικηγόροι τους
20:20
Κοινή ασπίδα για την αεράμυνα της Ευρώπης ζητούν Μητσοτάκης και Τουσκ
20:11
Αντίθετη με τον όρο για το Κυπριακό, η πρόοδος ευρωτουρκικών σχέσεων
18:53
Πρόσφορο το έδαφος για πρόοδο των ευρωτουρκικών σχέσεων
18:20
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 23 Μαΐου 2024
18:00
Δεσμεύτηκε για ταχύτερη εξέταση της υπόθεσης Γενικού Εισαγγελέα και Γενικού Ελεγκτή, ο Πρόεδρος του Ανωτάτου
17:58
Αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενίσχυση σχέσεων εξέφρασαν Χριστοδουλίδης-Ντούντα
16:23
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 23/05/24
16:18
Η Μόσχα απειλεί το Λονδίνο ότι θα χτυπήσει βρετανικούς στόχους
15:58
Προβληματισμός στο Μαξίμου για το αίτημα εντάλματος σύλληψης Νετανιάχου
15:48
Σε επ’ αόριστον αποχή από την υπηρεσία on call οι λειτουργοί των Κοινωνικών Υπηρεσιών
15:16
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.