Υπουργός Παιδείας: Επικαιροποιημένο πρωτόκολλο για διαχείριση κρίσεων στα σχολεία

Φωτογραφία ΓΤΠ

«Εντός των ημερών θα έχουμε επικαιροποιημένο πρωτόκολλο για την διαχείριση κρίσεων στα σχολεία με την βοήθεια της Αστυνομίας», δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, μετά την συνάντηση που είχε στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και την ΟΕΛΜΕΚ.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη διαχείριση του περιστατικού με το απειλητικό μέιλ που εστάλη στα σχολεία την περασμένη Παρασκευή, η κυρία Μιχαηλίδου συνεχάρη τις διευθύνσεις των σχολείων, οι οποίες – όπως είπε - στην μεγάλη τους πλειονότητα έδρασαν με ψυχραιμία και ακολούθησαν το πρωτόκολλο, το οποίο επικαιροποιήθηκε και ανακοινώθηκε πριν από έναν χρόνο.

«Το πρωτόκολλο δεν ετοιμάζεται από το Υπουργείο Παιδείας», διευκρίνησε η Υπουργός, εξηγώντας ότι αυτό ετοιμάζεται σε πλήρη συνεργασία με την Αστυνομία και την Πολιτική Άμυνα.

«Κυρίως, μας ενδιαφέρει να δράσουμε καλύτερα με την χρήση της τεχνολογίας, ενημερώνοντας γονείς και συνεργάτες μας», είπε η υπουργός, υποδεικνύοντας ότι ακόμα και μέσα από αυτήν την κατάσταση υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ / ΚΥΠΕ

ΚΩΣ / ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μαΐου 2024 - 17:48

Τελευταιες Ειδησεις

20 Ιουνίου
Μαρκ Ρούτε: Θα είναι ο επόμενος ΓΓ του ΝΑΤΟ
18:18
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
17:58
Tηλεφωνική επικοινωνία Λιβάνιου Πρωθυπουργού με Πρόεδρο Χριστοδουλίδη
17:08
ΟΕΛΜΕΚ: Προειδοποιεί με απεργιακά μέτρα εάν δεν εγκατασταθούν αμέσως κλιματιστικά στα σχολεία
16:46
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 20/06/24
16:19
Τηλεφωνική επικοινωνία Υπουργού Εξωτερικών με τον Λιβάνιο ομόλογό του
15:49
Ισχυρή στήριξη προς την Κυπριακή Δημοκρατία εκφράζει η Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τις αναφορές Νασράλα
14:55
[ΒΙΝΤΕΟ] Στο τελικό στάδιο νομοσχέδιο για λειτουργία Πανεπιστημιακών Κλινικών στην Κύπρο
14:45
Ουκρανία: Ζημιές σε ενεργειακές υποδομές από ρωσικές επιθέσεις
14:40
14ο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας
14:37
Αμετάβλητο το επιτόκιο της Τράπεζας της Αγγλίας παρά την πτώση του πληθωρισμού
14:35
[ΒΙΝΤΕΟ] Υπουργός Εξωτερικών: Σημαντική εξέλιξη η έναρξη στρατηγικού διαλόγου με τις ΗΠΑ
12:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.