Ενός λεπτού σιγή στο Σ.Α για το θάνατο του ιρανού προέδρου. Εντονη αντίδραση του Ισραήλ

Ο ισραηλινός πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη, Γκιλάντ Ερντάν, επέκρινε έντονα την τήρηση ενός λεπτού σιγής στο Συμβούλιο Ασφαλείας, για τον πρόεδρο και τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν.

Σε οπτικογραφημένο μήνυμα του το οποίο αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ισραηλινός διπλωμάτης χαρακτηρίζει ντροπή τη συγκεκριμένη ενέργεια, αποκαλώντας τον Εμπραχίμ Ραϊσι, "μακελάρη" πρόεδρο.

Ο Γκιλάντ Ερντάν, κατηγόρησε το Συμβούλιο Ασφαλείας ότι δεν καταβάλλει ουσιαστικές προσπάθειες για απελευθέρωση των ομήρων που βρίσκονται στα χέρια της Χαμάς, υπογραμμίζοντας παράλληλα, ότι το Σώμα έσκυψε το κεφάλι στη μνήμη κάποιου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για χιλιάδες θανάτους στο Ιράν, στο Ισραήλ και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διερωτήθηκε ακόμη, εάν το επόμενο βήμα, θα είναι το Συμβούλιο Ασφαλείας να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χίτλερ.

Ο ισραηλινός πρέσβης υποστήριξε, πως το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, έχει εξελιχθεί σε απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ. ΑΠΕ

ΠΑΣ/ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μαΐου 2024 - 05:45

Τελευταιες Ειδησεις

20 Ιουνίου
Tηλεφωνική επικοινωνία Λιβάνιου Πρωθυπουργού με Πρόεδρο Χριστοδουλίδη
17:08
ΟΕΛΜΕΚ: Προειδοποιεί με απεργιακά μέτρα εάν δεν εγκατασταθούν αμέσως κλιματιστικά στα σχολεία
16:46
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 20/06/24
16:19
Τηλεφωνική επικοινωνία Υπουργού Εξωτερικών με τον Λιβάνιο ομόλογό του
15:49
Ισχυρή στήριξη προς την Κυπριακή Δημοκρατία εκφράζει η Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τις αναφορές Νασράλα
14:55
[ΒΙΝΤΕΟ] Στο τελικό στάδιο νομοσχέδιο για λειτουργία Πανεπιστημιακών Κλινικών στην Κύπρο
14:45
Ουκρανία: Ζημιές σε ενεργειακές υποδομές από ρωσικές επιθέσεις
14:40
14ο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας
14:37
Αμετάβλητο το επιτόκιο της Τράπεζας της Αγγλίας παρά την πτώση του πληθωρισμού
14:35
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
13:00
[ΒΙΝΤΕΟ] Υπουργός Εξωτερικών: Σημαντική εξέλιξη η έναρξη στρατηγικού διαλόγου με τις ΗΠΑ
12:48
[ΒΙΝΤΕΟ] Χαρτσιώτης: Τα μέτρα της Αστυνομίας κατά της τρομοκρατίας αξιολογούνται καθημερινά
12:17
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.