ΑΚΕΛ: Αλλοπρόσαλλοι οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο Βασιλικό - Δυσαρέσκεια για ακύρωση δημιουργίας Ινστιτούτου για τον Καρκίνο

Το ΑΚΕΛ με ανακοίνωση αναφέρει ότι για τη συμφωνία και όσα έγιναν στο Βασιλικό, την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Αναστασιάδη, πλην όμως η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη φέρει την ευθύνη  για αλλοπρόσαλλους χειρισμούς και αδυναμία επίλυσης του προβλήματος.

Σε γραπτή ανακοίνωση, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου σημειώνει  ότι οι δυσοίωνες προοπτικές για την ολοκλήρωση του έργου, θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ενεργειακή ακρίβεια.

Με άλλη ανακοίνωση, το ΑΚΕΛ εκφράζει επίσης έντονη δυσαρέσκεια και για την πρόθεση,  του Υπουργείου Οικονομικών να ακυρώσει, όπως αναφέρει το ΑΚΕΛ στην ανακοίνωσή του, τη δημιουργία του Εθνικού Ινστιτούτου για τον Καρκίνο.

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μαΐου 2024 - 17:14

Τελευταιες Ειδησεις

20 Ιουνίου
Μαρκ Ρούτε: Θα είναι ο επόμενος ΓΓ του ΝΑΤΟ
18:18
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024
17:58
Tηλεφωνική επικοινωνία Λιβάνιου Πρωθυπουργού με Πρόεδρο Χριστοδουλίδη
17:08
ΟΕΛΜΕΚ: Προειδοποιεί με απεργιακά μέτρα εάν δεν εγκατασταθούν αμέσως κλιματιστικά στα σχολεία
16:46
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 20/06/24
16:19
Τηλεφωνική επικοινωνία Υπουργού Εξωτερικών με τον Λιβάνιο ομόλογό του
15:49
Ισχυρή στήριξη προς την Κυπριακή Δημοκρατία εκφράζει η Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τις αναφορές Νασράλα
14:55
[ΒΙΝΤΕΟ] Στο τελικό στάδιο νομοσχέδιο για λειτουργία Πανεπιστημιακών Κλινικών στην Κύπρο
14:45
Ουκρανία: Ζημιές σε ενεργειακές υποδομές από ρωσικές επιθέσεις
14:40
14ο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας
14:37
Αμετάβλητο το επιτόκιο της Τράπεζας της Αγγλίας παρά την πτώση του πληθωρισμού
14:35
[ΒΙΝΤΕΟ] Υπουργός Εξωτερικών: Σημαντική εξέλιξη η έναρξη στρατηγικού διαλόγου με τις ΗΠΑ
12:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.