Υπ. Εργασίας: Οι συμφωνίες να είναι σεβαστές από όλους

"Οι συμφωνίες πρέπει να γίνονται σεβαστές από όλους", δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου, μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων που είχε για το θέμα του λιμανιού της Λάρνακας και της διαφοράς που προέκυψε ανάμεσα στην εταιρεία και τους εργαζομένους, οι οποίοι χθες είχαν κατέλθει σε επ' αόριστον απεργία.

Ο κύριος Παναγιώτου διαπίστωσε θετική διάθεση από τις δύο πλευρές για συνεργασία, ώστε, όπως είπε, να προστατευθεί το δημόσιο συμφέρον και η εργατική ειρήνη.

Είπε ότι θα ακολουθήσει διάλογος, εντός της επόμενης εβδομάδας, με τη συμβολή του Υπουργείου Εργασίας, και εξέφρασε την ελπίδα το αποτέλεσμα της διαδικασίας να είναι αμοιβαία επωφελές για τις δύο πλευρές.

Κληθείς να σχολιάσει τις ανησυχίες των εργαζομένων όσον αφορά το καθεστώς τους σε περίπτωση που καταρρεύσει η συμφωνία της Kition με το κράτος, ο υπουργός Εργασίας είπε ότι, αυτή τη στιγμή, δεν έχει ενώπιόν του δεδομένα που να συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

ΑΚ/ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Μαΐου 2024 - 16:49

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Μαΐου
Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει ο 23χρονος
16:24
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 21/05/24
16:09
Μεταλλείο Ασγάτας - Εξέχουσα μεταλλευτική κληρονομιά - 19 Μαΐου 2024
15:52
Ιράν:Ο θάνατος του Ραϊσί σημαίνει ότι δεν θα λογοδοτήσει ποτέ για εγκλήματα που έχει διαπράξει
15:44
Η Παλαιστινιακή πρεσβεία θεωρεί τις ΗΠΑ συνυπεύθυνες για τις ενέργειες του Ισραήλ στη Γάζα
15:34
Πράσινο φως για χρήση κερδών στην Ουκρανία από παγωμένα περιουσιακά στοιχεία της Ρωσίας
14:43
ΔΗΣΥ: Η κινεζική εταιρία δεν διατίθεται να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του έργου
14:34
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 21/05/24
14:23
Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση Λονδίνου-Σιγκαπούρης
14:20
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 21 Μαΐου 2024
13:00
Πρόεδρος: Η κυβέρνηση εργάζεται για τη διασφάλιση των συμφερόντων του κράτους (Βίντεο)
12:52
Εγκληματική ενέργεια εκτιμά ότι απέτρεψε η Αστυνομία (Βίντεο)
12:09
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.