Κλιματιζόμενοι χώροι για προστασία από καύσωνα σε Δήμους Λατσιών και Στροβόλου

Οι Δήμοι Λατσιών και Στροβόλου ανακοίνωσαν ότι προσφέρουν στους δημοτες τους κλιματιζόμενους χώρους για προστασία από τον καύσωνα που θα είναι ανοιχτοι αύριο, Παρασκευή, από το πρωί μέχρι και τις 18:00.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λατσιών αναφέρει ότι ο κλιματιζόμενος χώρος λειτουργεί στο Πολυδύναμο Κέντρο Λατσιών και θα είναι ανοικτός από τις 09:00 π.μ.

Ο Δήμος Λατσιών σημειώνει ότι σε περίπτωση που θα παραστεί ανάγκη να λειτουργήσει το Κέντρο για περισσότερες μέρες, θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

Αναφέρει ακόμα πως κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του το Κέντρο εποπτεύεται από προσωπικό και διαθέτει κλιματισμό και δροσερά ροφήματα.

Ο Δήμος Στροβόλου αναφέρει ότι κλιματιζόμενοι χώροι στο Δημοτικό Μέγαρο θα παραμείνουν ανοικτοί για το κοινό ανάμεσα στις ώρες 8:00 π.μ. και 6:00 μ.μ.

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) θα παραμείνει κλειστό για κοινό ανάμεσα στις ώρες 12:00μ.μ. και 6:00 μ.μ.

Ο Δήμος Στροβόλου καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, αποφεύγοντας την άσκοπη έκθεση στον ήλιο και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για προστασία των ευπαθών ομάδων.

Παράλληλα, καλείται να λάβει μέτρα προστασίας των κατοικιδίων του από τον καύσωνα.

ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιουνίου 2024 - 20:57

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Ιουλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
22:00
Αποσύρεται από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές ο Τζο Μπάιντεν
21:32
Αύριο ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Παγκυπρίων Εξετάσεων
21:31
Νέα ημερομηνία ολοκλήρωσης των έργων δρόμου Λεμεσού-Σαιττά λόγω καθυστέρησης
20:37
Μαίνονται οι μάχες μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς
20:31
Διπλή κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες απόψε και αύριο
17:54
Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας: Ουσιαστική η ιστορική επίσκεψη του Μητσοτάκη
17:48
Υποχώρησε η πληρότητα των φραγμάτων σε όλη την Κύπρο στο 37%
17:11
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 21/07/24
16:49
Εντείνονται οι πιέσεις από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών προς τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει την υποψηφιότητά του
16:36
Μπανγκλαντές: ήρθησαν οι περισσότερες ποσοστώσεις προσλήψεων στον Δημόσιο Τομέα μετά τις βίαιες συγκρούσεις
16:10
Πάγια η Βρετανική θέση επί της μορφής λύσης του Κυπριακού
16:01
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.