Σε εσωτερική αιμορραγία, η οποία προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο, οφείλεται ο θάνατος της 48χρονης στην Πάφο

Σε εσωτερική αιμορραγία, η οποία προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο, οφείλεται ο θάνατος της άτυχης μητέρας, που δολοφονήθηκε χθες στη Πάφο. Αυτό κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή, την οποία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Ο 48χρονος ύποπτος για τη γυναικοκτονία, ο οποίος νοσηλεύεται υπό αστυνομική φρούρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, τέθηκε - σήμερα - υπό οκταήμερη κράτηση.

Κατά τη δικαστική διαδικασία η οποία διεξήχθη στο νοσοκομείο, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε πως το θύμα τον είχε επισκεφτεί στο σπίτι του για να επιλύσουν τα μεταξύ τους προβλήματα και του ζήτησε χρηματικό ποσό, ώστε να αποσύρει την καταγγελία εναντίον του, για ενδο-οικογενειακή βία.

Υποστήριξε ότι ο ίδιος αρνήθηκε, ξεκίνησε έντονη λογομαχία και ακολούθως - όπως ισχυρίστηκε ο 48χρονος - δέχθηκε πρώτος επίθεση από το θύμα. Από κι και πέρα, ανέφερε ότι από εκείνο το σημείο έχασε τις αισθήσεις του και δεν γνωρίζει τί συνέβη.

Για την υπόθεση, αναμένεται να ληφθούν πέραν των σαράντα καταθέσεων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των δύο. Επιπλέον, θα εξεταστούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ θα γίνουν και επιστημονικές εξετάσεις.

Η προκαταρκτική έκθεση αξιωματικού της αστυνομίας, ο οποίος κλήθηκε να εξετάσει κατά πόσον υπήρξε ανταπόκριση από τους επί καθήκοντι αστυνομικούς στις τηλεφωνικές κλήσεις που σχετίζονταν με τη γυναικοκτονία στην Πάφο, κατέδειξε την ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης.

"Ως εκ τούτου", αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Χρίστος Ανδρέου, ορίστηκε ερευνών αξιωματικός, ο οποίος θα προχωρήσει στη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας για επτά μέλη της Αστυνομίας.

Παράλληλα, ο ερευνών αξιωματικός, καλείται να διαπιστώσει εάν έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες, για έγκαιρη αναζήτηση και σύλληψη του υπόπτου, ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του, το οποίο εκκρεμούσε από τις 11 Ιουνίου. Είχε προηγηθεί καταγγελία του θύματος για ενδο-οικογενειακή βία.

Ο κύριος Ανδρέου σημειώνει, ακόμη, ότι στο πλαίσιο της πειθαρχικής έρευνας και για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της, δύο μέλη της Αστυνομικής Δύναμης τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

ΝΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Ιουνίου 2024 - 15:15

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

22 Ιουνίου
Επίθεση της Ρωσίας προκάλεσε ζημιές σε ενεργειακές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας
13:16
Συνέχεια στην εμπορική αντιπαράθεση Κίνας - Ευρωπαϊκής Ένωσης
13:09
Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ που αφορούσαν την Κύπρο
12:48
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 22/06/24
11:10
63 τροχαίες καταγγελίες στην επαρχία Αμμοχώστου
10:55
Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι
10:45
Υπό εξαήμερη κράτηση ο 26χρονος που δημοσίευε πλάνα γυναικών σε παραλίες εν αγνοία τους
10:06
Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος: "Θα αντιταχθούμε στα τετελεσμένα της Τουρκίας"
10:05
Βελτιωμένη η εικόνα από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα
10:05
Ν. Λογγίνος: Σε ύφεση οι πυρκαγιές στην Ελλάδα - Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, σύμφωνα με νέα ενημέρωση
09:54
Υφυπoυργός Μετανάστευσης: Το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχουν ροές μεταναστών λόγω της συντονισμένης δράσης όλων των αρχών
09:48
Λεμεσός: Αστυνομικοί «τσάκωσαν» άντρα μεθυσμένο κι αυτός προσπάθησε να τους «λαδώσει» με 400 ευρώ
08:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.