Οι ρωσικές αρχές εξουδετέρωσαν τους 6 τρομοκράτες στο Νταγκεστάν

Photo by HANDOUT / State Emergency Service of Ukraine / AFP

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Εθνικής Αντιτρομοκρατικής Επιτροπής της Ρωσίας, με την εξουδετέρωση 6 τρομοκρατών οι οποίοι διενήργησαν μπαράζ αιματηρών επιθέσεων, χθες βράδυ, σε δύο πόλεις της ρωσικής επαρχία του Νταγκεστάν, κοντά στα σύνορα με τη Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν.

     Η αντιτρομοκρατική ανακοίνωσε το τέλος της επιχείρησης, επισημαίνοντας ότι έχουν "εξουδετερωθεί οι απειλές για τη ζωή και την υγεία των πολιτών".

   Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τα τρομοκρατικά κτυπήματα έχασαν τη ζωή τους δεκαπέντε αστυνομικοί και μέλη της Εθνοφρουράς, ένας ιερέας και τουλάχιστον 2 πολίτες. Οι τραυματίες υπερβαίνουν τους 20.

   Οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον 2 ορθόδοξων ναών, μίας συναγωγής και ενός αστυνομικού σταθμού.

  Ο διοικητής του Νταγκεστάν, Σεργκέι Μελίκοφ, έκαμε λόγο για εθνική τραγωδία και κήρυξε τριήμερο πένθος. Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ακυρωθεί και οι σημαίες στα δημόσια κτήρια κυματίζουν μεσίστιες.    

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΣ/ΠΓ

Τελευταιες Ειδησεις

22 Ιουλίου
Πρόεδρος: Οι θέσεις Ερντογάν για λύση δύο κρατών δεν έχουν καμία απήχηση στη διεθνή κοινότητα
11:51
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 22/07/24
11:45
Απεβίωσε γυναίκα 64 ετών από θερμοπληξία
11:17
[ΒΙΝΤΕΟ] Παγκύπριες εξετάσεις: Οι πρώτοι των πρώτων μιλούν στο ΡΙΚ
11:14
Βελτίωση παρουσιάζουν οι δύο εθνοφρουροί
10:40
Γεραπετρίτης: «Διεθνώς έχει πλέον προτεραιοποιηθεί το θέμα της Κύπρου»
09:43
Κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες
09:15
Ο ισραηλινός στρατός έδωσε εντολή για εκκένωση μέρους της Χαν Γιουνίς
09:05
Σημαντικά ευρήματα έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στην περιοχή Παλλούρες
08:55
Σήμερα η νεκροτομή επί της σορού της 6χρονης
08:51
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
06:45
Υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών η Καμάλα Χάρις
05:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.