Υπό κράτηση πλοίαρχος και υποπλοίαρχος θαλαμηγού για την πυρκαγιά στην Ύδρα

Προσωρινά κρατούμενοι, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν τα ξημερώματα ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος της θαλαμηγού που είχαν συλληφθεί από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μαζί με άλλα 11 μέλη του πληρώματος ως υπαίτιοι της πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας, τις βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής.

Τα υπόλοιπα 11 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού αφέθησαν ελεύθερα με εγγυοδοσία, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υπό τον όρο εμφάνισης κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Για την υπόθεση έχουν συλλεχθεί από το λιμεναρχείο Ύδρας όλα τα στοιχεία των σκαφών που βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή με περιπολία από πλωτό του Λιμενικού, καθώς μαρτυρίες από άλλο σκάφος σε παρακείμενο όρμο, φέρεται να έχουν καταγγείλει ότι στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, έπεσαν πυροτεχνήματα από κάποιο σκάφος.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ. ΑΠΕ

ΚΩΣ/ΠΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Ιουνίου 2024 - 05:51

Τελευταιες Ειδησεις

30 Ιουνίου
Νίκη της ακροδεξιάς Μαρί Λεπέν δείχνουν τα exit poll
21:23
Έκλεισαν οι κάλπες στη Γαλλία
21:00
Δεν τελεσφόρησε η μεσολαβητική προσπάθεια του Υπ.Υγείας
21:00
Γαλλία: Τρεις νεκροί από συντριβή τουριστικού αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο
20:12
Ελλάδα: Κατ' οίκον θεραπεία κατά του καρκίνου
19:33
Ελλάδα: Ένας νεκρός από ανακοπή, εισέπνευσε καπνό
19:05
Ασφαλείς αλλά αποκλεισμένοι σε ξενοδοχείο στην Ελβετία λόγω κακοκαιρίας 70 Κύπριοι μαθητές
17:28
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 30/6/2024
17:18
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 30/6/2024
17:17
Συναντώνται αύριο στο προεδρικό πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Κόλιν Στιούαρτ και Ολγκίν - Τατάρ στο Λονδίνο
16:05
Ολοένα και βαθύτερα στη Ράφα οι ισραηλινές δυνάμεις
15:30
Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Πλάκα Κερατέας, στην ανατολική Αττική
15:20
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.