Στα χέρια του Γκουτέρες η έκθεση της Ολγκίν, την ερχόμενη εβδομάδα...

Κομβικής σημασίας όσον αφορά τη συνέχιση της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει στο Κυπριακό η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, χαρακτηρίζεται η έκθεση, την οποία αναμένεται να παραδώσει την ερχόμενη εβδομάδα στο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.  

Κατά τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, στις Βρυξέλλες, συζητήθηκαν τρόποι επανέναρξης του διαλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ρικ, οι διπλωματικές προσπάθειες επικεντρώνονται πλέον στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, και κατά πόσον θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί εκεί μια τριμερής ή πενταμερής συνάντηση.

Θέση της Τουρκίας είναι η πραγματοποίηση τετραμερούς συνάντησης, χωρίς τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου, κάτι το οποίο δεν γίνεται αποδεκτό από ελληνοκυπριακής πλευράς.   

Πηγή: Ραδιόφωνο -Τηλεόραση ΡΙΚ

ΠΠ/ΑΚΩ/ΧΠ/ΜΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Ιουνίου 2024 - 05:14

Τελευταιες Ειδησεις

30 Ιουνίου
Νίκη της ακροδεξιάς Μαρί Λεπέν δείχνουν τα exit poll
21:23
Έκλεισαν οι κάλπες στη Γαλλία
21:00
Δεν τελεσφόρησε η μεσολαβητική προσπάθεια του Υπ.Υγείας
21:00
Γαλλία: Τρεις νεκροί από συντριβή τουριστικού αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο
20:12
Ελλάδα: Κατ' οίκον θεραπεία κατά του καρκίνου
19:33
Ελλάδα: Ένας νεκρός από ανακοπή, εισέπνευσε καπνό
19:05
Ασφαλείς αλλά αποκλεισμένοι σε ξενοδοχείο στην Ελβετία λόγω κακοκαιρίας 70 Κύπριοι μαθητές
17:28
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 30/6/2024
17:18
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 30/6/2024
17:17
Συναντώνται αύριο στο προεδρικό πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Κόλιν Στιούαρτ και Ολγκίν - Τατάρ στο Λονδίνο
16:05
Ολοένα και βαθύτερα στη Ράφα οι ισραηλινές δυνάμεις
15:30
Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Πλάκα Κερατέας, στην ανατολική Αττική
15:20
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.