Σύλληψη 28χρονου για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό

Photo by Ronny Hartmann AFP

Υπόθεση ληστείας, πρόκλησης σωματικής βλάβης, κλοπής αυτοκινήτου και άλλων αδικημάτων διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, ύστερα από τη σύλληψη 28χρονου Ελληνοκύπριου στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού, γύρω στις δύο και μισή, σήμερα τα ξημερώματα.

Η Αστυνομία προσπάθησε να ανακόψει τον 28χρονο, όταν οδηγούσε με αλόγιστο τρόπο όχημα. Στην προσπάθεια ανακοπής του οχήματος, αυτός το εγκατέλειψε και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του οχήματος ήταν πρόσωπο, που είχε μεταβεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

'Οταν αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον Ελληνοκύπριο, ιδιοκτήτη του οχήματος, αυτός κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση, στο κέντρο της Λεμεσού, από τρία έως τέσσερα άτομα, τα οποία τον τραυμάτισαν και έκλεψαν το αυτοκίνητο του.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό Δρομολόγιο, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, το ΤΑΕ διερευνά την υπόθεση, έχει θέσει υπό κράτηση τον 28χρονο και αναζητεί και τους υπόλοιπους υπόπτους για την επίθεση και τη ληστεία.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΧ/ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιουνίου 2024 - 08:33

Τελευταιες Ειδησεις

21 Σεπτεμβρίου
Η Κομισιόν παρακολουθεί, αλλά δεν σχολιάζει την απόφαση για παύση Γενικού Ελεγκτή
14:33
Ζαχαρίας Κουλίας στο ΡΙΚ: «Θα διορίσω εγώ Γενικό Ελεγκτή, μετά τις 25 Σεπτεμβρίου»
14:29
Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με τους Πρωθυπουργούς Λιβάνου και Ισραήλ
14:25
Στα σκαριά κοινή εταιρεία Κύπρου -Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, λέει ο Πρόεδρος
14:20
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
13:11
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 21/09/24
11:28
Πλήγμα της Ρωσίας στην πόλη Κρεβί Ρι της Ουκρανίας σκοτώνει 3 αμάχους
11:19
Γ.Γ. ΑΚΕΛ: "Η κυβέρνηση οφείλει να συμβάλει στον τερματισμό της γενοκτονίας και στην επίλυση του Παλαιστινιακού"προβλήματος
11:17
DBRS: Επιβεβαίωση πιστοληπτικής ικανότητας της Κ.Δ. και αναθεώρηση της προοπτικής της από σταθερή σε θετική
10:52
Έκρηξη κροτίδας σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από γκαράζ οικίας στη Λεμεσό
10:46
Υφυπουργός Μετανάστευσης: "Μειωμένες οι ροές μεταναστών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια"
09:56
Ισραήλ: Θα συνεχίσει να αμύνεται κατά της Χεζμπολάχ, λέει ο πρεσβευτής του στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
08:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.